Mennyire megbízhatóak a füllázmérők? Nekünk Graco van. Csak azért mert olyan hihetetlen, hogy 1 mp alatt megméri a lázat. Van valakinek tapasztalata benne?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 15:50
1/13 anonim válasza:
Megbízhatóak, csak nagyon nehéz használni. Viszont ha egyszer sikerül rájönni, pontosan hogy tartsd a fülébe, akkor a legjobb!!!
Nekem legalább 2 hónap gyakorlás kellett.
2/13 anonim válasza:
Megbízható, ugyan annyit mér mint hónaljban.
Szuper találmány, nem kell a baba fenekbe dugva tartani a lázmérőt, miközben izeg mozog, éjjel fel sem kel rá ha ellenörzöm.
3/13 anonim válasza:
Valóban nem mindegy hogyan dugod a fülbe, a lukba kell beleirányítani. Tényleg jó dolog viszont nem teljesen pontos, de ha láz van ami a lényeg akkor mutatni fogja.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tegnap kezdtem el használni, mert megkapta a picim az első oltáasait. Remélem annyira nem lehet félrecélozni, hogy 38 helyett 36.7-et mér :/
2012. jún. 6. 17:35
5/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
Húha, a legjobb lesz, ha összehasonlítgatom az eredményt a hagyományossal...
5.-nek! a popsiban mért hőből le kell vonni 0,5 fokot! Akkor már nem is nagy az eltérés!
2012. jún. 6. 20:40
8/13 anonim válasza:
Én csak annyit írnék hogy a kislányomat 1,5 évesen kórházba kellett vinni,mert kruppos lett,mire beértünk éreztem hogy forró,a nővérkének is mondtam,megmérte fülhőmérővel,36,8,leszólt hogy nem is lázas,erre jött a doki,ő is megmérte és 38 felett volt a láza.
9/13 anonim válasza:
Ezért kell megtanulni használni. ez a nehéz. De ha sikerül onnan kezdve nem tudsz rontani, és nagyon pontos. Én is eleibe együtt mértem a síma lázmérővel, hogy betudjam lőni a pontos helyet ahogy rakni kell. Végülis a lényeg hogy a dobhártyára kell nézzen, ezt kell megtanulni.
10/13 anonim válasza:
nekem olyan változat van ami fül-és homlok. A füleset nem tudtam használni, szerencsére nem is kellett, oltás környékén mértem csak a lázát, de nem volt. Azért van otthon sima lázmérő is, ha melegnek érezném, s mégse mér lázat a homlokos, akkor biztos megmérem fenékben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!