Más is járt így, kisággyal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Eddig este csak letettem, puszi, jò èjt stb. ès magàtòl elaludt 15 hòs babàm. 3 napja viszont màr ha bele akarom tenni, sír, rùgkapàl, ellenkezik, nem hagyja hogy lefektessem, felàll ès sír amíg ki nem veszem. Megnyugtatom, vissza, ugyanez. Màsnàl volt ilyen idõszak??? NEM akarom kiszoktatni, de mit tegyek? Sírni nem hagyom soha nem voltam híve. De mi törtènhetett? Mit tegyek?2012. jún. 6. 09:14
1/9 anonim válasza:
Az én fiam akkor ilyen lökött este, ha épp a fogával küzd. Nem az a baj?
2/9 anonim válasza:
Az én lányom egyedül aludt az ágyában a kakaójával, becsuktam az ajtót és kész. Ez volt 16 hós koráig, na akkor jött egy szep. szorongás időszaka, ha becsuktam az ajtót annyira sírt, hogy nem volt hajlandó elaludni, mellé feküdtem úgy csináltam mintha én is aludnék, és most 22 hósan is így alszik, mert azóta nem hajlandó egyedül.
3/9 anonim válasza:
Nekem is 15 hónapos a fiam, most jött ki egyszerre 3 foga, azóta rendben elalszik.
Ill. még amit írtak előttem, szep. szorongás is lehet.
Mindkettőn túl lesztek idővel. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Szuper... Gondoltam hogy nem vagyok egyedül a problémával de mi lesz így...??? Nem akarom teljesen átszoktatni magam mellé...
Várok még válaszokat és köszönöm!
2012. jún. 6. 10:09
5/9 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet a 15 hós babámmal. Egy hónapja kezdődött, én bizony magam mellé vettem, mert érdekes módon ott rögtön elalszik. Neki közrejátszott még egy fog kibújása is, de ő éjszaka is eljátssza ezt, addig sír könyörögve, amíg magam mellé nem veszem, ott gyorsan elalszik, és már tehetem is vissza. Nem tudom mikor fog erről leszokni, de mondjuk én imádok este vele elaludni. Vagyis ő alszik, én meg csak csodálom és hozzábújok :-D
6/9 A kérdező kommentje:
Én is magam mellé veszem csak ugye ha ott van, nem merem ott hagyni hogy lejöjjek még egy kicsit vagy ilyenek nehogy leessen mert ugye közlekedik egyszerre ha megébred :) Tehát ha a kiságyba alszik, ilyen gondok sincsenek. Már terveztem hogy visszaköltözök apa mellé a hálóba, erre ez lett...
2012. jún. 6. 12:49
7/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok!
Én amint elalszik, már teszem is be a kiságyába, nem ébred föl rá, alszik tovább szépen, én meg mehetek a dolgomra... Próbáld ki te is, csak várj az elalvástól számítva kb. 20 percet, mert annyi kell, hogy mély álomba szenderüljenek.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor kipróbálom a kiságyba csempészést :) Köszi!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 6. 19:05
9/9 anonim válasza:
Sok sikert, én most raktam be az enyémet, alszik tovább édesen :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!