Válaszolnátok nekem minél többen a kérdésemre?
Milyen időközönként váltottatok ki étkezéseket a gyereknél?
Mennyi idő telt el közöttük? És milyen idős korban kezdtétek el?
pl. 4 hónaposan kezdted el a hozzátáplálást, 3 hét alatt váltotta ki. A két kiváltott étkezés után (mondjuk tízórai után az uzsonnát váltottad ki) 2 hónap telt el.
Köszönöm!!!
utolso, vicces a mondatod, hogy tapszer megmarad iskolas korig es reggelit es vacsit nem valtunk ki. WTF??? Ezt honnan vetted?b
persze kell a tej egy 5 evesnek is, de TAPSZER????:O
Félre értetettek, de eléggé. A lányom a 3 kiváltott étkezésnél azt eszi amit mi. Nem főzök neki külön.
Nekem arra irányult a kommentem és a kérdésem is, hogy most 11 hónaposan kezdjem el a reggelit kiváltani neki és csak este legyen tápszer vagy ne?!
A tejtermékek már rég be vannak vezetve az életébe, semmi gondja nincs velük..
Istenem, de reggel van.
Szóval azt eszi, amit mi. Nem főzöm neki külön kajákat, hanem a mienkből veszek ki neki.
A bébi ételt pedig akkor kapja, ha valahová megyünk.
Egyébként a 10órait mostanság szereti kihagyni.
Tehát az 5 helyett 4× eszik.
napi fél liter tejre/tápszerre szüksége van,szóval ideális a napi 2x tápszer vagy tej,emellett lehet másfajta reggelije is.kisfiam fel kel 6-fél 7kor megissza a 2dl kakaóját, majd 7-fél 8 körül együtt reggelizünk vagy kenyeret kap felvágottal,sajttal zöldséggel vagy tejbegrízt,vagy zabkását,bundás kenyeret,tojásrántottát.
Este is vacsorázik 5 fél 6 körül,vagy az ebédből eszik,vagy kenyér,felvágott,zöldség,sajt,és mielőtt lefekszik 7-fél 8 körül még megiszik 2 dl tápszert. tízóraizni nem szokott,így 6szor eszik a kakaóval,tápszerrel együtt. 13 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!