Ha az első baba után nem látszik az anyuka alakján-testén-bőrén, hogy szült, mennyi az esélye, hogy a második baba szülése után is "visszaváltozik" eredetire?
Mik a tapasztalatok 2,3,4stb gyermekes anyukák?
Köszönöm!
Szia.En a 2.babam utan is visszanyertem az eredeti alakomat.Pedig a fiammal 20 kg. hiztam a lanyommal 14 kg.:-) Most viszont a lanyom 11 honapos es 1 kg felesleg sincs mar rajtam.Pedig semmit nem tettem,csak rohangalok utana!:-)
Udv.egy 9 eves "nagy"fiu es 11 honapos kislany anyukaja!
2 gyerekem van. A 2. születése után pár héttel visszanyertem eredeti alakom, senki nem mondja meg rólam, hogy 2-t szültem!
Anyum 4 után s ugyanúgy nézett ki mint az első előtt.
Szerintem jó eséllyel ugyanúgy vissza fogod nyerni az alakod.
Nekem kinyúlt a hasam és berepedt a bőröm 1. terhességnél, de ez kötőszövet kérdése, genetika (mindig is gond volt vele, billentyűhiba, laza ízületek miatt mindenféle mozgásszervi gond). Hiába vagyok súlyra ugyanannyi, mégis úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos terhes. Szóval szerintem ez adottság.
Ha az első babánál nem volt gond ezzel, akkor szerintem most sem lesz :)
Persze az étkezésre azért érdemes figyelni, de ez gondolom tiszta sor.
Első terhességnél 64 kilóról indultam, 71 kiló lettem, szülés után 60. Másodiknál 59 kilóról indultam, 69 lettem, szülés után 59. Semmi csík, hála Istennek, pedig van narancsbőröm máshol. Az első után rögtön fel tudtam venni a terhesség előtti ruháimat, és a másodiknál is ugyanígy történt. Sokan irigyelnek, pedig semmi különöset nem csináltam, ez főleg alkat kérdése. Persze nem zabáltam 2x annyit, sem a terhesség, sem a szoptatás alatt, csak odafigyeltem. Szóval a másodiknál is jó esély van, hogy csinos leszel!:)
Egy 16 és egy 2 hónapos manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!