Ha egy picit eláztak a babaruhák az erkélyen, ki kell mosnom őket újra?
Figyelt kérdés
Két adag babaruhát mostam ki ma délelőtt és hirtelen elkezdett zuhogni az eső és sajnos beesett az erkélyre is és mire hazaértünk eláztak az első sorokra felakasztott ruhák. Nem csorog belőlük a víz, de vizesebbek mint amikor kiterítettem őket. Mossam ki őket újra? Megmondom őszintén elég nagy vízpazarlás lenne ez így, de inkább kimosom ha azon múlik, minthogy esetleg valami bajt okozzon h nem mostam ki.2012. jún. 5. 15:52
11/14 A kérdező kommentje:
Nem érzékeny egyáltalán és nem lettek "koszosak" a ruhák de inkább megkérdeztem minthogy később valamiféle baj legyen belőle.
2012. jún. 5. 16:05
12/14 anonim válasza:
Én is jártam már így. Egyszer átöblíteném kicsit, aztán centrifuga és ennyi.
13/14 anonim válasza:
én megszárítanám , ha nem csöpög még centri se
14/14 anonim válasza:
Felesleges ennyire ráparázni. Megszáradnak és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!