1 évesnek fogantyús puzzle? Érdemes?
2012. jún. 4. 21:48
1/6 anonim válasza:
ha mindenképp ügyességi játékot akkor ne ilyen finommozgást igénylőt. hanem inkább tolható húzhatót .
ezzel még nem tud játszani nem ilyen ügyesek az egy évesek.
formabedobót is lehet amit pl. húzhat is maga után .
2/6 anonim válasza:
Fog neki tetszeni.Lehet rajta tanítani az állatok nevét,és utánozni a hangját.Még sokára fogja tudni a helyére tenni a darabokat,akkor majd újra megörül neki:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. A formabedobás megy neki, azért gondoltam, hogy próbálkozhatunk ezzel is. Persze még nem profi, de már legtöbbször sikerül neki bedobni a formákat.
2012. jún. 4. 22:02
4/6 anonim válasza:
uh akkor átlagon felüli baba mert a formafelismerős a legtöbb kicsinek 15 hó körül megy.
akkor ha megy nyugodtan megveheted.
első voltam. és nagyon ügyes a kisbabád.! - aki hamarosan kisgyerek :)
5/6 A kérdező kommentje:
Komolyan??? :))) Nem is tudtam, hogy ez ilyen nagy dolog!! Hisz sosem tanítottam neki direktbe!!! Viszont sokszor dobáltam bele a formákat, amikor "unatkoztam", míg ő mással játszott, csak nem engedett ki a szobából dolgomra:))
2012. jún. 4. 22:09
6/6 anonim válasza:
Az én lányom is bedobta a formákat 1 évesen, de ez a fogantyús puzzle még most sem megy, most 15 hónapos. Át nagyjából eltalálja, hova kellene tenni, de beletenni még nem sikerül. De attól meg lehet venni, szerintem élvezni fogja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!