Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik bébiétel márkát javasol...

Melyik bébiétel márkát javasoljátok?

Figyelt kérdés
Hazai jobb vagy a külföldi is jó? (pl. DM-es , vagy pl. a Hipp ) Árban, minőségben?
2012. jún. 4. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkét gyereknél a Hipp vált be leginkább, meg az Univerből szerették az almaszószt csirkehússal. Kóstoltunk néhányat más márkákból is, de nekem se ízlett, a Hipp nagyon jó, természetes, tiszta ízű, szerették a gyerekeim.
2012. jún. 4. 17:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi...csak a hipp-es picit drágának tűnik....olyan kellene ami jó, de ugyanakkor az ára se rossz. Lehet nem egyértelmű volt a kérdésem....
2012. jún. 4. 17:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is Hipp-el kezdtünk meg Univerrel. De most a Kecskemétit imádja, árban is jó, meg az illata és a színe is ennek a legjobb szerintem.A kecskeméti most 259 a DM-ben. Néha esetleg kap Hamanek-es gyümit az meg most akciós a Tescóba.
2012. jún. 4. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
én amikor rátaláltam a dm-esekre MINDENT lecseréltem arra. a tápszert,ápolási cikkeket is nemm csak a kaját. sztem nagyon finomak,volt h a maradék kajáját én ettem meg és még ízlett is. nekem hipp drága volt,de vettem mert jóminőségű,de ez sztem még jobb és árban is jó
2012. jún. 4. 17:33
 5/13 A kérdező kommentje:
dm-esről hallottam jókat...Akkor az talán árban , minőségben is jó?
2012. jún. 4. 17:34
 6/13 A kérdező kommentje:
most olvasom a kecskemétit is, h akciós... az mondjuk nálunk is "bejött". Az univerrel sincs bajom, csak annyi talán h "kevesebb" mint pl. a kecskeméti.
2012. jún. 4. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:
kecskeméti nekem íztelen volt-gyereknek is,de ha nektek bejön :) dm-est szeretjük amúgy. ha még be is regisztrálsz babaklubba,akkor kapsz kuponokat is
2012. jún. 4. 17:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, amit ÉN eddig kóstoltam, az mind íztelen volt, kivéve talán a gyümiseket. (tehát bármilyen márkájú bébiétel)...A babámnak izleljen , az a lényeg!:D
2012. jún. 4. 17:41
 9/13 anonim ***** válasza:
a dm-es spagetti pl valami isteni :D
2012. jún. 4. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Kecskeméti jól bevált, gyakran akciós Rossmannban vagy DM-ben.
2012. jún. 4. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!