Meddig kell olajozni fürdetésnél a hajlatokat?
Kb 5-6 hónapos korában elhagytuk az olajozást. Figyeltem és nem volt változás, így a hintóport is ki-kihagytam szándékosan, akkor sem változott semmi, így kb fél évesen már egyiket sem használtam.
Most újból használom a nyakára a hintőport a meleg miatt, de az olaj szerintem nagyon kellemetlen lehet ilyen időben.
(11 hós)
Én csinálom minden nap. Szerintem éjszaka nem zavarja az olaj és legalább nem szárad ki a kis bőre.
4,5 hós.
Szia!
Én úgy hallottam addig kell olajozni amíg nem mozog annyit a baba és nem szellőzik a redőknél a bőre és befülled.
Én a mai napig olajozom este fürdés után, nagyon élvezi a kislányom és ő is kenegeti magán :).
De már nem kéne ,mert 11 hónaposan jár egyedül.De én kenegetem neki hisz nem árt és jó móka is. :D
De mindenki maga dönti el kell vagy szeretné -e kenegetni.
A kislányom kicsit még hurkás és rövid nyakicája ezért kenegetem de az egész tetét átmasszírozom néha.
Hintőport régóta nem ajánlják már de ezt is mindenki eldönti használ-e.
1 éves kislány anyukája
21:00-s vagyok
a tetét=testét lenne :P :DDD
Nem olajozom soha,csak ha nem tünik àlmosnak akkor azzal àtmasszirozom gyengéden a kis testét.
ÉN hintöport se hasznàltam soha,csak a popsijàra teszek rendszeresen Bepanthent.
Ebben a melegben csak sima vizben fürdetem,este meg bekenem testàpoloval,de az is ritka
A testápló miért kell?
Nem félsz, hogy nem lesz normális folyadékszabályozása a bőrének?
(nem kötekszem, tényleg érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!