Ha HA tápszert eszünk akkor hülyeséget csinálok ha sima tejpépet adok neki?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 20:17
11/12 anonim válasza:
miI is HA tápit eszünk, 8 hós. Mivel sokkal több a tápi, amit/nap megeszik, mint a tejpép, már adhatsz mellé sima tejpépet is. Szóval attól még van értelme a HA tápinak, mert az a jelentős mennyiség, nem a pép. Mi ekcéma miatt etetjük HA-val a kicsit, én is az vagyok, én bizonyitottan a tehéntej korai ivásától lettem az (4 hótól kaptam mert a tápikat kihánytam és jobb hijján ezt kaptam enni), de nem rögtön jött ki, csak 12 évesen. Szerintem kevés sima pép mehet, kicsi babajoghurt, túró, sajt is, csak módjával.
12/12 A kérdező kommentje:
Mi már csak 1-szer eszünk tápit(240ml),tejpépet is egyszer.
2009. júl. 1. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!