Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen DÖNTHETŐ autós ülések...

Milyen DÖNTHETŐ autós ülések vannak?

Figyelt kérdés
Véleményeket,tapasztalatokat várok gyereküléssel kapcsolatban!majd 1éves és 9kg és a hordozó már nem kényelmes neki.nem kg-ra kicsi,csak már zavarja a félig ülő-fekvő helyzet,na meg a hátrafelé lesegetés!útközben mindig elbólint és ezért dönthető ülést szeretnék neki!milyen árban vannak?könnyen dönthetőek?szereti a gyermeketek?
2012. jún. 4. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem létezik dönthetö ülés ami menetiránnyba köthetö.

Minden ülés egy aprócskát megdönthetö de ez közel távol nem olyan mintha feküdne.

Nekünk Britax van de a römerek és Kiddy-k is jók. Menj el boltba és próbáld bele a gyereket. Mi 11 hósan cseréltük le, az 1 év pont jó erre.

Mi rengeteget utazunk több száz km-t is (ezret is), és A römer jó választás volt. Habár hosszú úton mi egy trükkel még jobban megdöntjük az ülést, mert ha elalszik sokszor lehuppan a feje neki félig ülö helyzetben.

2012. jún. 4. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:

STM ülésünk van, dönthető, de ne úgy képzeld el, hogy totál hátra, csak 1 fokozatot.

Menet közben nehéz dönteni, ezért eleve így raktuk be. Simán kilát, nézelődik, de ha elalszik egy kicsit kényelmesebb így.

Ilyen:

[link]

Akciósan vettük anno 48-ért.

2012. jún. 4. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:

De létezik dönthető ülés!

Nekünk ilyen van (csak narancs színűben), nagyon szeretjük, könnyen dönthető, még menet közben is, az öv is könnyen állítható:

[link]

2012. jún. 4. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekünk MAXI COSI PRIORI XP ülésünk van. Nagyon szereti a kislányom. 9-18 kg-ig jó és egész jól dönthető, van benne külön öv-vezető, ami nagyon praktikus! :-)))
2012. jún. 4. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekünk is dönthető az autósülés,több fokozatban is.Maxi Cosi egyébként és nagyon jókat szundít benne a 10hós lányom.

[link]

2012. jún. 4. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekünk egy Pierre Cardin 9-18 kg-os ülés van. Ez nagyon kényelmes és széles. Amúgy becsapósak voltak a boltban az ülések, mert pl a Pierre Cardin ülésből két féle is volt a boltban, az egyik pici és keskeny volt. Alig tudtuk a kisebbikbe a vékonyka fiam betuszkolni.

Szóval menjetek el és próbáljátok ki babával.

MI egy éve vettük 25 e körül volt. Könnyen dönthető, én az anyósülésről hátranyúlva egy mozdulattal megdöntöm. A fiam imádja, és én is sokkal nyugodtabb vagyok ha netán lealszik mert biztos nem húzza meg a nyakát.

2012. jún. 4. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Szintén Pierre Cardin gyerekülésünk van, nagyon meg vagyok vele elégedve én is. Sőt a második kisfiamnak is azt vettünk. Valóban egy mozdulattal fekvésbe tehető, kényelmesen megtámasztja a fejecskéjét, csak ajánlani tudom.

Ja és nem utolsó sorban az egyik legbiztonságosabb gyerekülés a kategóriáján belül.

2012. jún. 4. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Besafe ülése van a lányomnak, és dönthető, 3 fokozatban, ha elalszik benne és megdöntöm, soha nem bukik előre a feje.

A fiamnak Concord Ultimax van, abban szinte fekszik és teljesen megdöntöm.

2012. jún. 4. 14:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Besafe ülést vettünk a fiamnak, ha még egyszer vennénk, akkor is ilyet vennék. Biztonságos, stabil, magas, jól kilát a gyermek az ablakon, 3 fokozatban dönthető, kezdetben a szűkítő nagyon kényelmes volt a gyermeknek (ezt később ki lehet szedni). Nem tudom, mennyit áldoztok rá, mert ez a tipus viszont nem az olcsó kategóriába tartozik.
2012. jún. 4. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
besafe izi comfort 57.000ért vettük, 3 v 4 ponton dönthető, szívtam a fogam az ára miatt, de maximálisan bevált, előtte hónapokig szenvedett a babahordozóban,fél órákat sírt, most alszik vagy nézelődik és nem utolsó szempont volt h nagyon jó az ADAC tesztje. Örülök hogy erre áldoztunk. A másik amit néztünk az a Römer volt, a besafeben ült kényelmesebben a gyerek, amikor próbálgattuk, csak e miatt választottuk ezt. Ugyanaz a kategória.
2012. jún. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!