Milyen DÖNTHETŐ autós ülések vannak?
Nem létezik dönthetö ülés ami menetiránnyba köthetö.
Minden ülés egy aprócskát megdönthetö de ez közel távol nem olyan mintha feküdne.
Nekünk Britax van de a römerek és Kiddy-k is jók. Menj el boltba és próbáld bele a gyereket. Mi 11 hósan cseréltük le, az 1 év pont jó erre.
Mi rengeteget utazunk több száz km-t is (ezret is), és A römer jó választás volt. Habár hosszú úton mi egy trükkel még jobban megdöntjük az ülést, mert ha elalszik sokszor lehuppan a feje neki félig ülö helyzetben.
STM ülésünk van, dönthető, de ne úgy képzeld el, hogy totál hátra, csak 1 fokozatot.
Menet közben nehéz dönteni, ezért eleve így raktuk be. Simán kilát, nézelődik, de ha elalszik egy kicsit kényelmesebb így.
Ilyen:
Akciósan vettük anno 48-ért.
De létezik dönthető ülés!
Nekünk ilyen van (csak narancs színűben), nagyon szeretjük, könnyen dönthető, még menet közben is, az öv is könnyen állítható:
Nekünk is dönthető az autósülés,több fokozatban is.Maxi Cosi egyébként és nagyon jókat szundít benne a 10hós lányom.
Nekünk egy Pierre Cardin 9-18 kg-os ülés van. Ez nagyon kényelmes és széles. Amúgy becsapósak voltak a boltban az ülések, mert pl a Pierre Cardin ülésből két féle is volt a boltban, az egyik pici és keskeny volt. Alig tudtuk a kisebbikbe a vékonyka fiam betuszkolni.
Szóval menjetek el és próbáljátok ki babával.
MI egy éve vettük 25 e körül volt. Könnyen dönthető, én az anyósülésről hátranyúlva egy mozdulattal megdöntöm. A fiam imádja, és én is sokkal nyugodtabb vagyok ha netán lealszik mert biztos nem húzza meg a nyakát.
Szintén Pierre Cardin gyerekülésünk van, nagyon meg vagyok vele elégedve én is. Sőt a második kisfiamnak is azt vettünk. Valóban egy mozdulattal fekvésbe tehető, kényelmesen megtámasztja a fejecskéjét, csak ajánlani tudom.
Ja és nem utolsó sorban az egyik legbiztonságosabb gyerekülés a kategóriáján belül.
Besafe ülése van a lányomnak, és dönthető, 3 fokozatban, ha elalszik benne és megdöntöm, soha nem bukik előre a feje.
A fiamnak Concord Ultimax van, abban szinte fekszik és teljesen megdöntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!