Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Drágább babakocsitokat hol...

Drágább babakocsitokat hol adjátok el, ill. kisbabások, hol nézelődtök?

Figyelt kérdés

V-n,és T-n nem sikerült eladni,ott az olcsóbbak a "menők".

Sajnos már így is elherdálásnak érzem,de tudom,hogy még a harmad ár is sok,mert nem sokan ismerik ezt a márkát és a minőségét.Épp ez a bajom,mert aki ismeri az tudja,hogy az egyik legjobb(Stokke kategória),de Ő még nem talált rá..... vagy épp ilyet tol :)

2012. jún. 3. 20:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

60x50x15 és még felfelé kb szintén 15,a sport aljáig.Ez azért nagynak mondható :)

[link]

2012. jún. 6. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

23.27es hsz vok!

Lehet nyomni a válaszomra a 0-át teszek rá!

Miért fogalmaztam erősen?

Azért mert a kedves kérdező,burkoltan leírta,hogy minden más ami nem stokke,brio go minőség sz@r...

cinikusan leírta,hogy ott az "olcsó a menő"

Tehát aki nem tud vagy nem akar,mint én ennyi pénzt kiadni egy kocsiért az nem elég igényes és nem törekszik,hogy a gyerekének a legjobbat adja???

Ezért voltam erős,mert tudok olvasni a sorai között...mert cinikus és nagyképű az írása!

A minőség leírását eltudom fogadni,hogy ő ennyit fizetett érte,az ő dolga...De azt a lenéző megfogalmazást nehezen viselem!

Persze Ti kedves többi hsz nyugodtan kalapolhattok neki,mert ezekszerint ő biztos valaki!

De ő titeket/minket csak az olcsó kategóriás anyukáknak hiv!!!

Fefordul a gyomrom az itt páváskodó ,újgazdag "igényes"anyuciktól!

Tisztelet a kivételnek!!!

Most nyomhatják a 0-kat ezerrel,sajnálom,hogy annyi önbecsülésetek sincs,h sértőnek találjátok a kérdést,ahogy én!

2012. jún. 6. 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

..és még valami

Itt reklámozza a kocsiját és némelyik anyuka még rá is ugrik erre "látens panaszkodásra" :DDD

Hihetelen és még az én válaszomra nyomjátok a 0-t :DDD

2012. jún. 6. 12:28
 14/18 A kérdező kommentje:

Kisebbségi komplexus :) amúgy meg mi se vagyunk gazdagok,bár azok lennénk!De a lényeg,hogy te ismersz és jól megmondtad a tuti :) És a 0 nem azért kaptad ami a véleményed,hanem mert nem a kérdést olvasod,csak a "sorok közt",így aztán a kérdésre érdemben választ nem is adsz...

És még valamit!Na most lehet megint lebunkózni,de ha még nem volt drága babakocsid,akkor úgyse tudod a választ a kérdésemre,tehát alapból azért nyitottad meg,hogy lebecsmérelj,és megírd a nép véleményét! Szánalmas!

Dehát ilyen is kell :)

2012. jún. 6. 13:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Még valami.Az itt reklámozásról annyit,hogy direkt nem írtam márkát,se árat.Kérdezték,de te biztos látod azt is,hogy a kérdezők a barátnőim. :)
2012. jún. 6. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

:)

kisebbségi komplexus:))???na az nekem nincs és tudod nem magam miatt írtam ,mert hála az égnek tudtam jó minőségű babakocsit venni igaz nem annyiért,mint te de nem akartam annyit költeni erre.Ha te az "utólsó pénzedet" adtad oda érte,akkor érthető,hogy miért akarod a "rövid ideig használt" kocsidat eladni ilyen kétségbe esetten:)))

Szóval mégegyszer ,hogy értsd !

Lenéző,cinikus és nagyképű a kérdésed kiirása!

Azok nevében háborodtam fel,akik nem tudnak,de lehet,hogy nem is szeretnének olyan drága kocsit,mint ,amit te itt reklámozol megvenni...Mert a kérdésedben kiírt "ott az olcsóbbak a "menők" "semmi más,mint a tiédtől eltérő márkák lekicsinylése!!!

Tehát ha te a babakocsid márkájától érzed magad "valakinek" akkor megértem,hogy megvetted!

Nekem ehez nincs ilyesmire szükségem!!!!

És sok másnak sem!

Legyen szép a napod és sok sikert az eladáshoz...komolyan!

2012. jún. 6. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Jajj majd elfelejtettem...

A kérdésed,ami megjelenik a kategóriában,még önmagában nem provokativ...stb.

Nyilván nem azért nyitottam meg:))

Lehet,hogy csak kiváncsi voltam,hol lehet egy drágább kocsit eladni,nem gondolod???

Te is megtehetted volna a következő módon és senki nem bántasz meg !

........?

A V-n és T-n nem sikerült eladni a babakocsinkat,tudtok e javasolni más oldalakat?? :D

Ennyi!De te nem érted be ennyivel igaz?!

Mindegy!

2012. jún. 6. 14:00
 18/18 A kérdező kommentje:
üdv.
2012. jún. 6. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!