Milyen hintőport vegyek a hajlataira izzadás ellen, ami illat meg minden mentes?
Figyelt kérdés
Ezt mondta a doktornéni, de arra nem tért ki, hoyg mégis milyen legyen. A gyógyszertárban van mindenféle illatosított.2009. júl. 1. 16:45
1/6 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni ilyen hintőport.
2/6 anonim válasza:
Nekem a védőnő ugyanerre azt a hintőport ajánlotta, amit a köldökcsonkra kellett szórni, vigyázva, mert nagyon szárít. A nevét sajnos elfelejtettem, hosszú volt és latin:), a gyógyszertárban biztosan tudják.
3/6 anonim válasza:
Szia nekünk elejétől fogva a kék gabi hintőpor van ami illatos.ez tökéletesen bevált!
4/6 anonim válasza:
Én kipróbáltam párat, mert elég érzékeny a lányom bőre. Legjobban az Avent Folyékony Hintőpora vált be, nem szárítja agyon a bőrét, csak amennyire kell és könnyebben felvihető, mint a hagyományos, ráadásul még véletlenül sem szippanthat be belőle semmit.
6/6 anonim válasza:
Én kipróbáltam mindenféle hintőport, de mind ragacsos lett, aztán aventes folyékony hintőport vettem az nagyon bevált, azóta nincs pirosodás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!