Nem alszik jól mert fáradt?
anyukák fura kérdés tudom de a fiamon mindig ezt tapasztalom..és gondoltam rákérdezek mennyire hétköznapi ez!
Tehát a napirendünk szerint a fiam 7-8 között ébred,12körül megy aludni és ha minden jól megy 3ig fél 4ig huzza..de mivel panel házbaan lakunk az élet nem ilyen szép és egyszerű..nagyon sokszor felébresztik a szomszédok..(vagy a szomszéd hapi brümmögteti a bmw-jét az ablaka alatt(fsz-en lakunk) vagy a felettünk lakó néni mászkál a fatalpú klumpájában a járólapon,vagy a jobb szomszédba lakó az italt nem megvető házaspár épp tányérokat vágdos egymáshoz,meg üvöltöznek..)
Tehát van olyan hogy délbe alszik el de már 1kor ébren van..az hagyján hogy egész du.-án nyügös utánna este aaz altatás egy órásra is húzodhat és éjjel is felébred,forgolodik,nem jó semmi,nem éhes nem szomjas csak ugy nem alszik..Ha alszik fél 4ig(amikor nem zavarják meg a kedves szomszédok) este8-9 között berakom a kiságyába nem érek az első tentebaba-tente végére már alszik is és reggel 8ig meg se nyikkan..
Ez miért van?Másnak is van igy a babája? Mert anya mindig aztmondja ha felébresztik a babát és panaszkodok neki hogy nem baj majd jót alszik az este..dehát hiába mondom hogy nem éppen az ellenkezője fog történni mindig aztmondja hogy hát pedig te meg a nővéred ilyenkor mindig olyan jót aludtatok..:)de ő nem Én meg a nővérem ahnem a fiam és ugy látom forditvavan bekötve..
és mennyi idős???
a lányom 11 lesz és van, amikor a szepa miatt kikészít.
a szitu pedig hasonló a mienkhez
Én felnőttként is így vagyok vele. Ha rosszul vagy keveset aludtam egy nap, akkor este alig tudok elaludni, és a fáradtság miatt rosszabb is a hangulatom, a rossz hangulat meg rányomja a bélyeget az újabb éjszakára...
Én csak akkor tudok fáradtan jót aludni, ha iszonyatosan kimerült vagyok, de ez jó pár nap alatt alakul csak ki.
Az alvás viszont alvást szül. :)
Ha nyugodtabb vagy aznap, este is jól fog menni az alvás, és gondol babádnak is nyugalomra lenne szüksége, csak sajnos a szomszédok felkeltik.
ez az idegrendszer játéka.
fura, de ez van, ki kell pihennie ahhoz magát, hogy nyugodtan tudjon aludni.
ilyenkor kicsit változtass a napirenden, kicsit elbb fektesd le, mondjuk 8kor, 7től pedig csendesebb játék legyen, sötétíts be, mesélj neki, bábozz, énekelj, így nyugodtabban fog talán aludni :)
Na erről van szó! Oké! Köszönöm bár nem rohamoztak meg válaszok ezreivel de nekem ennyi elég hogy tudjam nem kell agysebészhez vinni a gyereket mert fáradtan nem alszik..
Holnap fel is hivom anyut hogy neki is elmodjam hogy hiába a nővérem meg én beájultunk fáradtan nem földönkivüli a gyerekem és normális jelenség ez..:)
A szomszédokat amugy többször felszólitottam azonnali elköltözésre de sajnos ők többen vannak..
Köszönöm a válaszokat..meg még irhattok többiek ti is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!