A babóm ínyén mi az a fehér pontocska?
Figyelt kérdés
MÉg nincs fogacskája. Ma reggel vettem észre a felső ínyén középen a két leendő felső nyuszifog közötti kiállóbb íny végén ezt a pontocskát. Mi ez?2009. júl. 1. 12:01
2/9 anonim válasza:
Szia.Sajnos nem tudok neked ebben segíteni, csak szeretném leírni, hogy mi is így jártunk, pár hete.Nekünk is fehér pontocska volt felűl az ínyén , megörültem, hogy biztos fogacska, itt meg is erősítettek páran, hogy igen az.Sajnos nem az volt, másnapra elmúlt.Azóta sem tudom mi lehetett az, viszont kibújt 1 fogacskánk, alúl:)
üdv:Ancsy és Geryke
3/9 anonim válasza:
Esetleg szájpenész...van több is?
4/9 A kérdező kommentje:
igen, láttam máshol is egyet
az fájhat neki?
2009. júl. 1. 12:34
5/9 anonim válasza:
Lehet szajpenesz. Nem piros a popsija? Igen, fajhat neki. Eszik rendesen?
6/9 anonim válasza:
Nekunk ma jott ki rendessen a fogacska,es par nappal ezelott barna csikocska volt ne feher.sztem is szajpenesz lehet.
7/9 A kérdező kommentje:
változó. múlt héten több napig is piros volt, most szép a popsija.
2009. júl. 1. 12:49
8/9 anonim válasza:
Ez lehet sajnos szajpenesz. Vidd el dokihoz, mert erre fel szoktak irni valamilyen ecsetelot. De lehet, hogy recept nelkul is adnak, nem tudom.
9/9 anonim válasza:
ne aggódj nem szájpenész, az én babómnak is volt mutattam a védőnőnek azt mondta ez nem szájpenész mert az másképp néz ki, nem hagyott nyugodni a dolog tovább kutakodtam itt is és valaki írta hogy ezt úgy hívják fog gyöngy..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!