Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes mosható pelenkát...

Érdemes mosható pelenkát venni, ha erkély nélküli lakásban lakunk? Csak lakásban tudnék teregetni.

Figyelt kérdés
Még nincs meg a bébi, és nem tudom, beruházzak-e rá.
2009. júl. 1. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a sima tetra pelenkát használom,meg hozzá a megkötős külső.Hetente úgy két pelenkamosás van átlagban.Nagyjából heti plusz egy óra,mert vasalni szoktam,de szerintem nem nagy gond.Nekünk sincs erkélyünk,de egyáltalán nem zavar senkit,h a nagyszobában száradnak a pelenkák.
2009. júl. 1. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor megismerkedtünk a párommal, egy egyszobás lakásban laktam. Mosáskor (főleg nyáron a nagy melegben, télen akkortájt még csak 20 fokra fűtöttük a lakást, mert jóformán csak aludni jártunk haza) iszonyatosan párás volt a levegő a lakásban. Engem nem zavart, de a párom elég izzadós, ő nagyon szenvedett, ha éjszaka száradtak a ruhák.

Szóval, ha van egy külön helyiség (pl. nappali), ahol tudsz teregetni, míg valahol (pl. hálószoba) máshol vagytok a babával, akkor szerintem nem jelent gondot a (többlet)mosás (ami egyébként is kicsit gyakoribb lesz, mint ha csak kettőtökre mosnál).

2009. júl. 1. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első időkben mindenképpen eldobhatót vegyél, mert az eleinte azt sem tudod majd, hol áll a fejed, jobb ha erre nem lesz gondod. Aztán ha már kicsit megismerkedtél a babáddal, és az új helyzettel, és még akkor is szeretnél, akkor belevághatsz a mosható pelenka vásárlásba.

Helytől szerintem sem igen függ, ha volt hely eddig is teregetni.

2009. júl. 1. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
en eldobhatoval kezdenek. nekem nem volt segitsegem, "csak "a ferjem, megorultem volna ha meg pelekakat is kellett volna mosnom. de te tudod.
2009. júl. 1. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!