Érdemes mosható pelenkát venni, ha erkély nélküli lakásban lakunk? Csak lakásban tudnék teregetni.
Amikor megismerkedtünk a párommal, egy egyszobás lakásban laktam. Mosáskor (főleg nyáron a nagy melegben, télen akkortájt még csak 20 fokra fűtöttük a lakást, mert jóformán csak aludni jártunk haza) iszonyatosan párás volt a levegő a lakásban. Engem nem zavart, de a párom elég izzadós, ő nagyon szenvedett, ha éjszaka száradtak a ruhák.
Szóval, ha van egy külön helyiség (pl. nappali), ahol tudsz teregetni, míg valahol (pl. hálószoba) máshol vagytok a babával, akkor szerintem nem jelent gondot a (többlet)mosás (ami egyébként is kicsit gyakoribb lesz, mint ha csak kettőtökre mosnál).
Szia!
Első időkben mindenképpen eldobhatót vegyél, mert az eleinte azt sem tudod majd, hol áll a fejed, jobb ha erre nem lesz gondod. Aztán ha már kicsit megismerkedtél a babáddal, és az új helyzettel, és még akkor is szeretnél, akkor belevághatsz a mosható pelenka vásárlásba.
Helytől szerintem sem igen függ, ha volt hely eddig is teregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!