6 hós babámnak tudnátok jó minőségű babateát ajánlani?
granulátumosat én se adnék.
filterest főzhetsz neki és pl. almalével adhatod.
csipkebogyó filteresben finom.
aztán ami jó még az édesköménytea az is van filteresben
a hársfa tea
dm-ben herbáriában nézz szét.
És ha egy pici gyümölcscukrot tennél a teájába? Tudom, hogy a cukor nem a legjobb de szerintem egy picikével nem csinálsz bajt, pláne ha az gyümölcscukor. Én kb egy hónapos kora óta csipkebogyó teát adok a kislányomnak legtöbbször pici gyümölcscukorral (hideg vízben áztatom egy éjszakán át mert így megmarad benne a C vitamin, és viszonylag gyengére csinálom mert ha sok csipkebogyót teszek bele úgy nem szereti annyira).
Az én kislányom nem igazán szereti de egy próbát megér még a citromfű tea (ezt forrázni kell), vagy a kettő kombinálása. Ez a két gyógynövény az amit csecsemők is kaphatnak.
Illetve ha egyik sem jön be én kipróbálnám a baba gyümölcsleveket de nagyon vizezve. Az én kislányom a vizet sajnos nem issza meg de ha épphogy egy picike gyümölcslevet (hozzáadott cukrot nem tartalmazót szoktam venni) beleteszek úgy megissza.
Granulátumos tehát én sem adnék a babámnak akkor már inkább valami filterest (bár én ezeket sem annyira szeretem).
Én nem csináltam problémát egy kis cukorból,az is kell a szervezetnek,de rakhatsz bele gyümölcscukrot is.
Egyébként nekem Hipp vagy Milupa granulátumos teát ivott,vagy Mecsek baby,de azt is egy kis cukorral.Van a pickwicknek gyerekteája,nem tudom fél évesen adható-e már,de az is jó.
Szerintem a Pickwick gyerekeknek való teáját már adhatod neki.
Létezik belőle erdeigyümölcs- és málna ízű.
Granulátumosat nem adnék.
Pickwick-es már mehet a babának
Az csipke és rooibos alapú,még ízesiteni sem kell olyan finomak.
Mióta azt adom a lányomnak elég folyadékot iszik.
Ha valamit meg akarok édesiteni picit,barnacukrot használok!De hála az égnek nem igazán igényli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!