Forraljam 1éves kislányomnak a 2,8%-os UHT tejet?
Sok anyuka mondja nekem,hogy forraljam fel a tejet mielőtt odaadnám a lányomnak. De a az UHT "Ultra Hőmérsékleten Tartósított"-at jelent NEM? Akkor miért kell forralni még?
Köszi a válaszotokat.
Tegnap volt 1 éves a kisfiam, 2 hete adok neki tejet és nem forralom. Melegítem mikróban langyosra és kész.
Nem sokat iszik belőle, még ismerkedik vele, mert a cicizés az sokkal jobb. 2 korty miatt biztos nem forralgatok. Nem is volt semmi baja.
Szia!
15 hós a kisfiam.
Nekünk dokinéni 1 éves korában javasolta a tejet. Direkt rákérdeztem, hogy tartósat, vagy zacsisat vegyek. Azt mondta, mindegy, a lényeg, hogy 2.8%os legyen. Kérdeztem még, hogy kell-e forralni, vizezni... Se forralni, se vizezni nem kell, azt mondta. Nálunk 1 doboz uht tej 3 evésre elég, tehát másfél nap alatt elfogy.
Semmi baja a fiamnak.
utsó vagyok...
még annyit említett a dokinéni, hogy házitejet ne adjak a gyereknek.
Mi csak a kisfiamnak veszünk tejet, mivel én laktózintoleranciában szenvedek, a férjem meg hol iszik, hol nem iszik tejet...
Köszönöm szépen a válaszokat.
Látom itt is megoszlanak a vélemények. De én inkább UHT-s tejet adok,mert én is tejcukor érzékeny vagyok.A kislányomnak hála isten nincs baja tőle.
Még1* köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!