Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért visít torkaszakadtából,...

Miért visít torkaszakadtából, ha akar valamit, vagy örül valaminek vagy valakinek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom leszoktatni róla a 15 hónapos fiamat, hogy ne ordítson teljes erejéből, ha meglát valami számára érdekeset, vagy el akar érni valamit, de pl. ha a kedvenc gyümölcsét meglátja, akkor is remegve visít. Persze legtöbbször örömében, és édes meg aranyos meg minden, de ha nyilvános helyen vagyunk, rögtön azt mondják rá, hogy de erőszakos kisbaba. Ami egyébként nem igaz, mert semmire nem köti rá magát, nyugodtan bemehetek vele a boltba is, csak ez a visítás ne lenne, ha akar valamit. A ti babátoknak is volt ilyen korszaka? Hogy lehet ezt kezelni?
2012. máj. 31. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Van egy ismerős kisfiú, aki autista, ő teljesen "normálisan" sikít.
2012. jún. 2. 11:23
 12/13 A kérdező kommentje:
De az autistáknál egyéb tünetek is megfigyelhetők, nem? Magábaforduló, nem keresi a kontaktust az emberekkel, legalább is én így tudom.
2012. jún. 2. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, persze... Ez nem jelent semmit. Az enyém is visít, de más tünete nincs. Csak azért írtam, hogy nem igaz, hogy másfajta sikítással sikítanak azok, akiknél valami nem stimmel.
2012. jún. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!