Habdekorációs mesefigurát szeretnék a gyerekszobába, hol tudom beszerezni az alapanyagot?
hobby boltban lehet kapni dekorgumit de arra nem fogsz tudni festeni csak akril festékkel . abból egy üveg 1000,- felett van .a dekorgumi lapja 150,- A/4-es .
nem akarlak lebeszélni de ha ráköltesz ötezer ft-ot alapanyagra festékek legalább alapszínek kellenek az ötezer az öt db. és még kellene legalább 10 lap dekorgumi nem a mennyiség hanem a színek miatt akkor ott vagy hogy alapanyagod van ecsetet se vettél ragasztót se kis szemecskéket ha állatot szeretnél az is hét- 800,- egy csomag. és ebből ha összeadod hat hétezernél tartassz vehetsz már bármilyen felső kategóriás matricát is amit leszedhetsz és nem kell leporolni ugyanis a felragasztott dekorgumi termék irtó módon porosodik.
a ragasztó amivel felrakod is ezer ft körül van.
egy papirboltos.
Lépés álló polisztirol lapra gondoltam.Abból már ha jól tudom 1cm-től is van vastagság.
A párom már adott is egy tippet hol tudok venni.Köszönöm az eddigi válaszokat!
Köszönöm szépen! :)
Kemény polisztirol lapból csináltam és hobbifestékkel festettem le.
A csacsi még nem volt kész a képen.Ott látszik,hogy először tollal megrajzoltam és kivágás után kifestettem.Azóta már van egy malackám is ami a kedvencem lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!