Névötletek kislánynak? Valami különleges nevet szeretnék adni neki.
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 21:50
11/36 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, szerintem a "Juli néni" sokkal rosszabb... Hadd döntsem el én, hogy mi legyen a neve.
2012. máj. 30. 22:08
12/36 A kérdező kommentje:
Szépen megkérek mindenkit, hogy csak névötleteket írjon.
Aki azt írt, köszönöm neki.
2012. máj. 30. 22:12
13/36 anonim válasza:
Csak az ostobák fogják kinevetni majd a neve miatt.
14/36 anonim válasza:
Boróka, Bíbor, Borostyán, Hella, Héli, Hédi, Hanga,
15/36 anonim válasza:
Natália, Bíborka, Napsugár, Annabella
16/36 anonim válasza:
Enid - komoly, szép, nagyon-nagyon ritka név, jelentése: élet, lélek. (én így szerettem volna elnevezni a lányomat, de fiam lett)
Míra - szerintem felnőttként is viselhető, elég ritka, jelentése: csodálatos
Letícia - a becézése nagyon tetszik : Letti, egyszerűen cuki :) jelentése öröm, vidámság, kellem, báj
17/36 anonim válasza:
Az azért vicces, hogy mindenki olyan rettenetesen különleges nevet akar adni a gyerekének, így a környékünkön már nem egy Bíborka, Zoé, Kira meg Hanga rohangál, bezzeg Zsuzsiból egy sincs. Pedig tisztára egyedi lenne.
18/36 anonim válasza:
Nem a névtől lesz különleges egy gyermek. Ha így gondolja valaki, az elég szomorú. :)
19/36 anonim válasza:
Szerintem mostanság akkor lenne különleges a neve,ha Máriának,Erzsébetnek,Júliának neveznéd...
20/36 anonim válasza:
Ezen az oldalon keresgélhetsz. Gondolom a különleges=a ritkával. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!