Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babának mivel lehet...

2 hetes babának mivel lehet lazítani a székletét?

Figyelt kérdés
A kamilla és az édeskömény nem vált be.Narancslét kaphat ilyen pici baba?
2008. ápr. 25. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kéne lazítani 2 hetes babának a székletét?Ha anyatejes akkor annak lágynak kell lennie,ha tápszeres akkor a folyadékbevitelt növelném és beszélnék a gyerekorvossal,de minimum a védőnővel!
2008. ápr. 25. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon értem a kérdést, mert kevés infót írtál. Anyatejes v. tápszeres? Milyen a széklete? Az állagával van gond v. a mennyiségével?

Mindenesetre narancslevet semmiképp ne adj neki.

2008. ápr. 25. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:

csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal.

anyatejtől nem tud székrekedése lenni! az anyatej rendkívül könnyen emészthető étel a baba számára, és legtöbb esetben gyakorlatilag minden pelusban van kaki (sárgás-barnás)

fölösleges édesköményt, ill kamillát, vagy bármi mást adni a babának. anyatejre van szüksége. esetleg Te egyél olyat ami hajt. szilvát, kamillát, stb. ne a babának add, ő még ezekkel nem tud mit kezdeni. Minden átmegy az anyatejbe.

És ha valami nincs rendben mindenképpen konzultálj ORVOSSAL, VÉDŐNŐVEL.

2008. ápr. 25. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem válaszolókkal. De annyit még hozzátennék,hogy anytejes babáknál nem gond ha mondjuk csak 3 naponta van széklete. De semmit ne adj neki!!

Beszélj a gyerekorvossal!!

2008. ápr. 25. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem anyatejes a baba.Az orvos is látta azt mondta amit ti,majd az éjszaka közepén a Heimpálba segítettek a babán.Mert elvileg nem lehet székrekedése a korházban kiderült hogy mégis hiába csak két hetes!! Azért köszi a válaszokat
2008. ápr. 25. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!