4 hónapos babával 5 napos út?
Nem lenne gond az út, ha nem azt írtad volna hogy konferenciára mentek. És a konferencia alatt a baba hol lenne? Mert hát ezek a programok általában egész naposak és nem éppen kisbabáknak való.
Ha nyugodt a baba, a nagyszülőkre rámered bízni, akkor az is simán számításba jöhet.
Én magammal vinném. Mivel felváltva lenne veletek, nem hiszem hogy gondot okozna. És szerintem a kikapcsolódás is jót tenne mindnyájatoknak. Most lesz 11 hós a babóm, nagyon gondolkoztunk egy kis balatoni kiránduláson tavaly nyáron, de végül nem mertem nekiindulni. Így utólag már bánom. A védőnőm is azt mondta, hogy ami jó anyának az a babának is. Oké, ez egy konferencia, de ahogy írtad, kirándulnátok is, egy kis levegő-változás szerintem jót tenne a kis családnak :)))
A másik pedig hogy én még most sem tudnám egy napra sem otthagyni sehol, de ez szintén az én véleményem, max pár órára szoktam elmenni itthonról.
Én nem vinném el, szerintem is totál felborul az eddigi kialakult napirendje, megszokott kis dolgai. MÉg a repülőút is lutri, hogy bírni fogja-e?
De ettől függetlenül biztos nagy telefonszámlám lenne, mert tutira annyira hiányozna, hogy állandóan hazatelefonálnék- de ettől függetlenül én nem vinném magammal, főleg, hogy ennyire megbízhatók a nagyszülők, és nyugodtan rájuk lehetne hagyni. Ha nem bíznék bennük, akkor nem lenne kérdés, hogy jöjjön-e?
(mi férjemmel Dániába készülünk ősszel, most 3hónapos a kicsink, de ő a mamáéknál lesz egy hétig.)
Persze a ti döntésetek.
Hajj, hát a délután során végül is átgondoltuk a dolgokat, és végül pont a napirend miatt úgy határoztunk, hogy nagyiék addig hozzánk költöznek, és azt az 5 napot itthon tölti velük. Én nagyon vinném, de a férjem szerint és ha nagyon magamba nézek szerintem sem lesz jó, ha minden megbolydul körülötte. Ezen kívül jöhetnek teljesen váratlan vacsorameghívások, stb., tehát lehet jobb így. Csak a szívem szakad meg, nagyon fog hiányozni. A telefonszámla pedig borítékolhatóan hatalmas lesz, de ez van.
Köszönöm a válaszokat, mindenki véleménye nagyon hasznos volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!