Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adsz inni tápszeres babádnak?

Mit adsz inni tápszeres babádnak?

Figyelt kérdés
9hetes a lányom.Édeskömény teát adok neki azt a "babamosolyt".Ezt jó adni huzamosabb ideig?Vagy valami más tea van ami jó?Kamillatea vagy esetleg babavíz a jobb?Ti mivel itatjátok?

2012. máj. 30. 11:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%
Kivétel NAGY melegben.
2012. máj. 30. 11:36
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

KEDVES 9.!!!!!

Az előttem szóló írta h nem kell kicsiknek inni adni, és erre írtam, mivel a kérdező a tápszeres babát kérdezte!!! érdekes, mert nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta h KELL

2012. máj. 30. 11:47
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
De igenis KELL! Tea vagy víz a tápszer mellé.Én édesköményből és kamillából főztem a kislányomnak teát vagy Baby Mecseket adtam neki.Elejétől fogva tápszeres volt.És az is hülyeség hogy azért nem lehet teát adni a babának mert megszokja az édes ízt.Az én kislányom pl. már egy jó ideje csak a vizet issza meg.
2012. máj. 30. 12:09
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
Komolyan olyan ingerültek vagytok, kár válaszolni bárkinek is. Itt ha valaki kérdez számítson rá, hogy ilyet és olyat is fog hallani. Pffff
2012. máj. 30. 13:26
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Neked kár válaszolni, mert hülyeséget írsz.
2012. máj. 30. 13:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Inkább én is vizet adok ezentúl neki ha megissza.Ne veszekedjetek:))Minden jót!
2012. máj. 30. 13:58
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem. Mindenki ír, amit gondol, a kérdező pedig mérlegel. Azt hiszem, ennek az oldalnak ez a lényege. :P
2012. máj. 30. 16:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Az én babám augusztusi, kezdettől tápszeres, eszembe nem jutott volna szeptemberben, van januárban vizet adni neki, csak mert KELL.... Amióta hozzátáplálom kap vizet, az elejétől elfogadta, nem "kéri" az idétlen teát, vagy leveket és magát szolgálja ki vízzel cumisüvegből. Biztos hülyeséget beszélek, a védőnőnk javaslatára. Ehh
2012. máj. 30. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ahány védőnő, annyi válasz. De inni márpedig mindenki iszik, de mindegy.
2012. máj. 30. 16:45
 20/22 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld kezek!!:)
2012. máj. 30. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!