Baj, ha nem reggelizik?
Gondolj bele milyen pici a gyomra és mekkora mennyiségű tápszert iszik meg én sem lennék utána éhes.Főleg alvás közben nem is úgy emészt mint ha utána szaladgálna.Nem kell ezt túl aggódni ha éhes lesz úgy is elfogadja vagy kéri.Kínáld meg ha kéri eszik ha nem akkor nem.Az én gyerekeim sem tízóraiztak soha pedig reggel 6-kor reggeliznek.Viszont jó ízűen ebédelnek.
3 gyerekes anyuka
Szerintem ez nem nagy gond. Az én kislányom (6 hónapos) 7 és fél8 között szokott reggelizni, és sosem tízóraizik, amíg próbáltam a napi 5 étkezést tartani rendszeresen bőgés volt evéseknél... mostmár rájöttem, hogy eleve nem túl jó evő de ráadásul így éhes sem volt, tehát egy étkezést elhagytam és maradt a napi 4. Így sem eszi agyon magát egy-egy étkezésnél de legalább nem kell vele harcolni minden evésnél (a dokink nem igazán örült neki- szerinte a 4 étkezés kevés, de én már rájöttem, hogy tudja a kislányom mennyi kell neki, nem fogom erőltetni mert az egyikünknek sem jó).
Tehát szerintem nem gond, kínáld meg délelőtt egy kis gyümölccsel vagy joghurttal tízóraira és ha megeszi megeszi ha nem nem. Egyébként szerintem reggelizik Ő, csak korán (a tápszer a reggelije).
Mintha csak én kérdeztem volna:)
Kisfiam szintén 12 hónapos. Reggel 7 körül megiszik kb. 270 ml. tápszert, utána vissza alszik fél9-9 ig. 10 óra körül megkínálom egy kis gyümölccsel, de csak pár falatot eszik. 12 körül jól beebédel, és alszik 2-2,5 órát:)
Megtömni úgysem lehet. kínáld meg, ha éhes lesz úgyis elfogadja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!