Mi a különbség a légzésfigyelő és a babyphone között?
a légzésfigyelőt a matrac alá helyezed és riaszt, ha a baba nem vesz levegőt, ezáltal megelőzhető a bölcsőhalál
a babyphone vagy bébiőr másnéven kis telefonszerűség, amivel hallhatod a másik szobában vagy pl a konyhában mosogatás közben is, hogy ha nyöszörög, felébredt a baba (az egyik telefon a baba mellett van, a másik fele nálad)
A babyphone nem jó légzésfigyelésre! Nem fogod meghallani ha nem szuszog, mert azt sem hallod ha igen! Csak akkor kapcsol be, ha nyöszörög, mocorog, sír, stb. a baba!
Viszont van olyan készülék is ami légzésfigyelő és bébiőr egyben!
álmodból nem fogsz felébredni, ha "túl nagy a csönd",nem szuszog, és bébiőr nem riaszt viszont a légzésfigyelő igen
nekünk már riasztott, sajnos nem tévesen
igen, a légzésfigyelő riasztott, kipattantam az ágyból és felkaptam a babámat és ébresztgettem, eltelt jópár nagyon hosszú másodperc, mire felébredt - szegény nem tudta mi történt, kis bágyadtan mosolygott
a férjemben is megállt a vér, főleg mert ő nem akarta megvenni a figyelőt, mert szerinte felesleges kiadás lett volna - hát ezután másképp gondolta, nagyon is megtérült az ára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!