Ti a hordozóból (autósülés) mikor vettétek ki az újszülött betétet?
Figyelt kérdés
2hónapos a lányom és úgy látom mintha kicsi lenne neki már így a hordozó.Ha kiveszem akkor nem ül benne nagyon?Csak, mert ő még természetesen nem tud ülni!Akkor az nem baj?2012. máj. 29. 12:54
1/8 anonim válasza:
Én 2 hónaposan vettem ki, mert a feje kényelmetlenül állt, feküdt benne, nekem akkor is fekve volt, nem ült.
2/8 anonim válasza:
én nem is emlékszem, hogy egyáltalán benne lett volna. bár az elején nem utaztunk. szóval, elég hamar
3/8 anonim válasza:
Szinte azonnal, mert irtó nagy babáim voltak, 4700 és 4000 grammal születtek. Talán a kisebb babámnál 1 hónapig bent volt, de nem biztos.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor én is kiveszem!!Köszi:)
2012. máj. 29. 13:33
5/8 anonim válasza:
Én 3 hónaposan, de pici babám volt, 48 centivel született.
6/8 anonim válasza:
Nekem pici babám volt és én 1,5 2 hósan vettem ki belőle! Sok ülésen nincs is ilyen betét, így bármikor ki lehet venni! Én is azért vettem ki mert már kicsi volt neki és kényelmetlen!
7/8 anonim válasza:
Mi sosem tettük bele az autósülésbe az újszülött betétet, mert télen született a babám, és a nagy, vastag overál miatt, ami a babán volt nem is volt szükség a szűkítőre, csak zavart. Most tavaszra meg már nagy a baba, nem kell szűkítő :-)
8/8 anonim válasza:
Én is 2-3 hó körül vettem ki. Egyébként igen, nagyon ül benne, éppen ezért egyhuzamban max. 30-45 percet szabad benne lennie. Hosszú út során 45 percenként ajánlott megállni, és kivenni a kicsit. 3 hós kor után pedig max. 1-1,5 órát legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!