Gond, ha a majdnem 8 hónapos babám még nem ül?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy addig nem szabad ültetni, ameddig nem ül fel magától. A férjem meg már idegesít, hogy milyen gáz, hogy a mi gyerekünk csak fekszik a földön.2012. máj. 28. 21:54
1/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat: az enyém sem ül még - 9 hónapos.
Próbálkozik: felhúzza magát az ölemben szopi után, döntve az etetőszékből is előrehúzza magát, a babakocsiban is kezdi felhúzni a testét. A kúszás mellett - amit teljesen tökélyre fejlesztett - elkezdte magát felhúzni a bútorokon hasalásból. Szóval ezeket csinálja, de ülés...
AZ ölünkben - megtámasztva - persze imád ücsörögni, de én sem erőltetem: orvos is mondta, én is olvastam.
2/5 anonim válasza:
Nem. Gondolom mászásból ül majd ki vagy állásból le. De egyébként azért már megtámasztva ültethetitek (pl. ölben, babakocsiban), de csak kevés ideig.
3/5 A kérdező kommentje:
Ölben és babakocsiban ül, de direkt a földre nem ültetem, hogy akkor most ülj.
2012. máj. 28. 22:33
4/5 anonim válasza:
Én lánykám sem ült még fel magától, sőt nem is mászik, még csak most próbál kúszni. ( 8 hónapos volt hétvégén)
Ölben, babkocsiban, etetőszékben nagyon szépen felhúzza magát és tartja, de én sem ültetem direkt, bár elég nehéz vizszintbe rakni az ölemben, mert mindig ülni akar.
5/5 anonim válasza:
Lányom 9.5 hónaposan ült fel először. Nincs gond a babáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!