Glutén bevezetése. Hogyan? Mivel? Mikortól?
Glutént bevezetheted: kétnaponta egy háztartási keksz, mi DETKI stop cukor félét vettünk. Aztán később már kaphat babáknak való gabonapelyhet.
5-6 hónaposan érdemes kezdeni.
5. hónapban vezettem be, anyatej mellett. Az almához tettem 1 db háztartási kekszet.
Már teljesen kiakadtam a sokféle variálástól. 4, 5, 6, 7 hónap, minden fel van sorolva anyatej, anyatej és tápszer, csak tápszer ... te meg dönts el.
6 hónapos korában kezdtem, én úgy tudom, 5-8 hó között kell bevezetni. Detki bio babakekszet vettem, illetve Milumil 7 gabonás gabonapépjével.
Azért 6 hósan kezdtem, mert úgy gondoltam, először szokja meg az alap ételeket, legyen kiváltva 1-2 étkezés.
Én azt hallottam a glutént 4-7 hó között "kell" bevezetni.
Nekem 6 hós a fiam,pár napja kezdtük el,napi fél kekszet vagy 2 naponta 1 egész kekszet reszelek bele(babakeksz,házt.keksz)gyümölcsbe vagy üveges bébidesszertbe.
Nagyon ízlik neki.Egyenlőre még így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!