Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » FP ugráló zebrát hol vehetek...

FP ugráló zebrát hol vehetek legolcsóbban? (újat)

Figyelt kérdés
Keresek, böngészek, de alig találok.....mind 22 000 fölötti árak...
2012. máj. 27. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon fogsz találni,én is megnéztem mindent.Vaterán vettem használtan 7000ft-ért,semmi baja,kíváló!
2012. máj. 27. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
cora,interspar,auchan,én ezeken a helyeken láttam/vettem régebben akciósan 16-ért.(fél éven belül)
2012. máj. 27. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Interspar, 14.000 körül láttam.
2012. máj. 27. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen az Intersparban. Mi tavaly vettük az Árkádban 16 000-ért. Mi megbántuk hogy megvettük. A lányom 1 éves szülinapjára kapta, lassan 2 éves de nagyon ritkán használja.
2012. máj. 27. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
off:2. vagyok,ez nagyon gyerek függő,h ki szereti és ki nem...Ismerősöm mikor meglátta,mondta,h unokahúgának ilyen van,és szabályosan fél tőle...sosem játszik vele..Az én kislányom is egyéves szülinapjára kapta és imádja,hancúrozik rajta,simogatja,stb.
2012. máj. 27. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!