Szerintetek nem kellene jönniük babalátogatóba?
De , szerintem illene meglátogatniuk titeket. Nekünk olyan családtagok is vannak akik még csak egyszer látták az 1 éves lányomat, akkor is csak véletlenül , de annak ellenére hogy jómódúak, egy pár zoknit se vágtak hozzá soha. Na, azóta náluk is megszületett a baba és így mi se megyünk. Párom rokonai amúgy, de ő nem veszi észre ezeket az udvariassági dolgokat, így ha majd megkérdezi hogy megyünk-e hozzájuk és viszünk-e valamit, azt fogom felelni, hogy persze: pont akkor fogunk elmenni és pont annyi ajándékot fogunk vinni, mint ők.
Utálom az udvariatlan embereket!
Ismerősöktől nem vártam el soha,hogy jöjjenek,hozzanak, a rokonoktól sem vártam el,hogy hozzanak,csak hogy jöjjenek! Az első lányunk volt "nagy szám",kereken 1 héttel az után,hogy megszületett,Anyósom már itt volt! A második gyerkőcöt a közeli rokonok közül Anyósom,két testvérem (az egyiknek családja is van)akkor látta,amikor mi 2 hónaposan útra keltünk,és elvittük. A harmadikat pedig csak Nővéremék,Anyukámék,a Párom Mamája és Apósom jöttek el meg nézni.
A Párom öccsét- aki egyébként a nagyanyjával lakik pár utcányira,annyira nem érdekelte az "új jövevény",hogy amikor Apósom nála volt hajat vágatni,és megjegyezte,hogy "Szandra meg sem ismer majd!" akkor "kicsi" Sógor megkérdezte "Hát az meg ki??"
Üdv: 3 lányos
én úgy gondolom, hogy mikor egy kisbaba megszületik akkor a távoli ismerősökre van legkevésbé szükség.
nem tudom, de én nem mentem soha távoli ismerősökhöz és szerencsére hozzánk se jöttek. babalátogatóba a barátok és a család jöjjön, épp elég annyi baci meg új inger a kicsinek :)
persze mivel ti voltatok, illene, de lehet nem is annyira örültek nektek, így azt gondolják, hogy ők is csak zavarnának nálatok. nem tudom. nekem furcsa lenne ha beállítanának férjem kollégái családostul, akikkel még nem is találkoztam :)
Azért ismerünk mindenkit gyerekestől mindenestől, időnként összejár a csapat, kb 40 fő. Csak nem napi szinten találkozunk, de van egy csomó közös témánk, nem lenne síri csend vagy ilyesmi, ha eljönnének :)
Amúgy 8,5 hónapos a gyerkőc. A társaságból egy házaspár jött el, náluk egy gyerek van, voltunk is náluk, ők akkor jöttek, amikor a mienk 6 hós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!