Miért nem ragaszkodik hozzám a kisbabám? Nem vagyok egy naiv, kis csitri, de valahogy másképp képzeltem el az anyaságot.
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom. Szerencsére nagyon jól elvan társaságban, mosolygós, barátkozós. Amit hiányolok, az az ici-pici plusz, úgymond láthatatlan kötelék, amitől érzem, hogy én vagyok az anyja, és mindenkit szeret, de engem a legjobban. Például: Ha társaságban vagyunk, nem keres a szemével, sokszor nem is néz rám, mondjuk azért, hogy nyugtázza, hogy "oké-oké anya itt van a közelben, mulatok tovább pl. a papával"." Ugyanolyan kedvesen mosolyog egy idegenre is, mint rám. Ha teljesen mindegy neki, hisz jól fogadja mástól is, hogy ki eteti, fürdeti, altatja, akkor én az anyja, hogy érezzem magam? Mikor fogja azt éreztetni velem, hogy én vagyok neki aki pótolhatatlan?2009. jún. 29. 14:02
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi van Veletek azóta?
Én is hasonlóan érzek..:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!