Lessz valami baja a kisfiamnak későbbiekben ha nem havonta adtam nki a Konakiont?
hát nagyon remélem én is hogy nem lesz semmi baja... de szerintem már kijött volna. (Most már 10 hós a babám.)
nekünk is hetente kellett szedni, míg el nem fogyott két doboz (az ha jól emlékszem 10 ampulla)
Nekünk az első 2-t két hét eltéréssel, a következő 3-at havonta kellett. 4 hósan kapta az utolsót.
Nem tudom lesz-e baja, kérdezd meg az orvost, de szerintem látszana rajta.
6 hós babás
Csak azoknak a babáknak kell adni, akik kizárólag anyatejesek, és nálunk mondjuk megoszlik a védőnő, meg a doki álláspontja, a kisfiam 6 hónapos lesz, de csak egy dobozzal kapott, és csak anyatejes, a doki szerint már nem kell, védőnő szerint, hááááát azért még jó lenne.
A Konakion MM injekció szintetikus K1 vitamin készítmény.
A K vitamin a véralvadásban játszik fontos szerepet.
A Konakion MM injekciót olyan vérzések megelőzésére és kezelésére használják, amelyek K vitamin hiány miatt vagy újszülöttek és csecsemők esetében a véralvadási rendszer fejletlensége miatt alakultak ki. Ez utóbbi betegséget újszülöttkori vérzékenységnek is nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!