Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell megkötni a mei tai-t?

Hogyan kell megkötni a mei tai-t?

Figyelt kérdés
Babám 3 hónapos lett, így elkezdeném használni a mei taj-t, viszont ahogy megkötöm, pont az arcához ér a váll pánt, és kicsit be is vág, nem tudja rendesen forgatni a fejét. Hogy kössem, hogy ne zavarja? A másik kérdés pedig, hogy a lába a hasa alatt legyen békába vagy lógjon ki két oldalt? A vállpántot utána a háta mögött vagy a feneke alatt kössem meg?

2012. máj. 24. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy van több méretű mei tai is. Én youtubról nézném,hátha ott találsz megfelelő kötést. És nem lehet kicsit visszahajtani a tetejét? Bocs, ha nem tudtam segíteni!
2012. máj. 24. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem az összes létező youtube videot megnéztem, ott is olyan, mintha zavarná az arcukat... És az egyik így mutatja, a másik úgy... Nem tudom, hogy aki használja annak mi válik be. Szeretném jól megkötni, mert máshogy nem tudunk lemenni sétálni, csak ha valaki segít babakocsit cipelni... :)
2012. máj. 24. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld visszahajtani, nekünk úgy jó volt. De egyébként hogyha különösebben nem zavarja a pánt, akkor nem baj ha odaér.

A lábait kiteheted, hogyha már a babádnak van akkora terpesze, mint a mei tai.

A vállpántot a legjobb a feneke alatt keresztezve megkötni (vagy lexi csavarral). A háta mögötti kötés nem túl ajánlatos (bár sokan így kötik meg), mert úgy kiegyenesedik a gerince, és nem gömbölyödik megfelelően.

2012. máj. 24. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 24. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Na, hogy megy a hordozás? :)

2012. jún. 14. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Megszerettük mindketten :) Visszahajtottam, ahogy javasoltad, a lábai pedig békában a hasa alatt vannak. Sokat nézelődik benne, aztán elalszik :) A pántot a feneke alatt keresztezem, szerintem így a legkényelmesebb neki. Köszi a segítséget és az érdeklődést :)
2012. jún. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!