Tudtok ajánlani babakocsit? A támpontok: könnyű legyen és kicsi, olcsóbb kategória, és újszülöttnek kell.
Én kérdeztem a veneziáról. Akkor tényleg szuper kocsi, meg vagyok lepődve, hogy nem ismertem :)És hogy nekünk nem volt ilyen, ez őrület :)
A hauckot én is láttam élőben, hááát... nekem nem tetszik.
Sziasztok !
Először is köszi a válaszokat :))
Megvettük tegnap a babakocsit ! Végülis ilyet választottunk:
veneziás vagyok.
örülök hogy tudtam új infokat írni kedves válaszoló:)
kedves kérdező!
szerintem jól döntöttetek, mi is nézegettük ezt a kocsit, csak most jutott eszembe,ezt vettük volna, ha nem jön közbe a venezia:)
milyen a súlya amúgy?könnyű?megáll magában?(csak mert élőben nem láttam:))
Kedves utolsó!
Tényleg köszi az infókat a veneziáról. Ha előbb megismerem, szerintem ezt választom, pedig tényleg sok kocsit próbáltunk már a bergontól kezdve a concord neo-ig :) Most épp graco quattro tour van, amit szeretünk nagyon, de azért felcsigáztál ezzel a veneziával :) Majd lehet, hogy még kérdezek róla Tőled :)
csak nyugodtan,szívesen válaszolok ha tudok:)
Amúgy tényleg tök jó állapotban lehet kifogni használtan is!:)
ó, én csak használtan veszek :) ez hobbi, ha megunom, akkor csere :)
Az érdekelne egyébként, ha egyszer lesz időd, mérd már le az ülőfelületet, hogy milyen hosszú, és milyen széles :)
Köszi :)
Kedves "13.44"-es ! :)
Az üzletben próbáltam csak ki, ott nagyon meg voltam elégedve vele ! Most még egy dobozban van, kb 1 hónap múlva fogok szülni és csak előtte rakjuk össze nemsokkal. De írok majd, hogy milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!