Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtok ajánlani babakocsit? A...

Tudtok ajánlani babakocsit? A támpontok: könnyű legyen és kicsi, olcsóbb kategória, és újszülöttnek kell.

Figyelt kérdés
Ami árban jó, az súlyban és nagyságban nem. Ahogy olvastam nehéz kifogni a jó a babakocsit :)

2012. máj. 24. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem a veneziáról. Akkor tényleg szuper kocsi, meg vagyok lepődve, hogy nem ismertem :)És hogy nekünk nem volt ilyen, ez őrület :)

A hauckot én is láttam élőben, hááát... nekem nem tetszik.

2012. máj. 25. 19:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Először is köszi a válaszokat :))

Megvettük tegnap a babakocsit ! Végülis ilyet választottunk:

http://www.youtube.com/watch?v=AnWty7eYtz8

2012. máj. 26. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:

veneziás vagyok.

örülök hogy tudtam új infokat írni kedves válaszoló:)

kedves kérdező!

szerintem jól döntöttetek, mi is nézegettük ezt a kocsit, csak most jutott eszembe,ezt vettük volna, ha nem jön közbe a venezia:)

milyen a súlya amúgy?könnyű?megáll magában?(csak mert élőben nem láttam:))

2012. máj. 27. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Tényleg köszi az infókat a veneziáról. Ha előbb megismerem, szerintem ezt választom, pedig tényleg sok kocsit próbáltunk már a bergontól kezdve a concord neo-ig :) Most épp graco quattro tour van, amit szeretünk nagyon, de azért felcsigáztál ezzel a veneziával :) Majd lehet, hogy még kérdezek róla Tőled :)

2012. máj. 27. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:

csak nyugodtan,szívesen válaszolok ha tudok:)

Amúgy tényleg tök jó állapotban lehet kifogni használtan is!:)

2012. máj. 27. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:

ó, én csak használtan veszek :) ez hobbi, ha megunom, akkor csere :)

Az érdekelne egyébként, ha egyszer lesz időd, mérd már le az ülőfelületet, hogy milyen hosszú, és milyen széles :)

Köszi :)

2012. máj. 27. 22:12
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves "13.44"-es ! :)

Az üzletben próbáltam csak ki, ott nagyon meg voltam elégedve vele ! Most még egy dobozban van, kb 1 hónap múlva fogok szülni és csak előtte rakjuk össze nemsokkal. De írok majd, hogy milyen :)

2012. máj. 29. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!