Mennyi idősen és hogyan, hol (miben kapaszkodva) állt fel először babád?
7.5 hónapos volt és a franciaágyba kapaszkodva állt fel.
Ekkor már régóta forgott,kúszott,stabilan felült magától és néha már kutyázott is.Mászni csak a felállás után kezdett.
A fiam kb 10 hónaposan állt fel a kiságybán. Már mászott és ült, teljesen "jó sorrendben" csinálta a dolgokat.
A lányom is kb 10 hónaposan (de egészen pontosan egyikre se emlékszem, fel van írva, de most nem keresem meg, bocsi), a kádban!! Ettől frászt kaptam, mert nem volt alatta csúszásgátló! Ő kúszott és ült már, és teljesen kiakadtam, hogy mi lesz így? Kimarad nála a mászás??? Végül nem maradt ki, de jó későn csinált mindent.
9 hónaposan állt fel belém kapaszkodva. Ez 3 hete volt, most már mindenhol feláll. Szinte a felállással egy időben el is kezdett lépegetni a bútorok mellett.
Addig csak kúszott és aznap kezdett mászni is.
Azért emlékszem rá ilyen tisztán, mert aznap voltunk fejlődésneurológián és mikor kérdezték, hogy miket csinál csak a kúszást mondhattam. Bezzeg ha másnap mentünk volna!
Kedves 5. válaszoló!
Remélem észreveszed, h írtam...
Az én lányom most múlt 10 hós pár napja... Ő is a kádba kapaszkodva állt fel tegnap először. Máshol nem csinálja, csak a kádban! Nálatok hogy volt végül!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!