Hol keressem még?
elveszett a pecsétgyűrű a páromnak és félek Hogy a lányom rakta el. volt már hogy a gyereketek valamit ugy elrakott hogy nehezen találtátok meg? merre keressétek
reggel 7 óta keresem s nem találom (férfi pecsét gyürü le nem nyelte)
mennyi idös a gyerek??
lányom a kulcsot szokta eltenni, kb 15 hós kora óta. Kérdezgtem 100x és volt hogy már oda vezetett. habár olyan is volt hogy másik kulcshoz vitt.
A gyereket kérdezted már?
A kisfiam egyszer eltüntette a kulcsom, kb 1 hét múlva amikor már többedszer kérdeztem, elővette a rejtekhelyről :-)
Egy 20 hónapos már néha meg tudja mutatni, hogy hova rakta el a dolgokat. Próbáld tőle kérdezgetni.
Amúgy a lányom a cipőkbe szokott pakolni, a fiókokba, na meg mindenhová:)
Most így végiggondolva már mindenhol találtam dolgokat, mosógépben, játékos ládában, szőnyeg alatt. A legelképzelhetetlenebb helyekre is elrakják az apró csecsebecséket. Nagyjából 5 Aventes cumi tűnt el a lakásban 2 év alatt és még nem kerültek elő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!