Szerintetek ezzel a játékkal tényleg nem tudna még mit kezdeni 14 hónaposom?
Az udvarra szeretnék neki játékot, ezen az van, hogy 3 éves kortól ajánlott, de szerintem játszana már vele. Szokott homokozni is, pancsolni meg minden korosztály (többnyire) szeret.
Könnyen megesik, hogy fel fogja borítani, ki-be pakol bele, a kis részeit leszedi. Funkciójában biztos nem fog vele játszani.
A 3,5 éves fiam élvezné-ez egy szerepjáték.
Kislányom 15 hónapos, ezért írtam, amit írtam. de megveheted.
Szerintem sem úgy játszana még vele, ahogy kell. Nem kötné le annyira, vagy nem úgy kötné le.
Attól függetlenül megveheted, később is jó lehet.
A legtöbb játék azért 3+ os besorolású, nehogy a kisebb darabokat lenyelje egy másfél-kétéves. 3 évesnél meg már nem valószínű, így a gyártó védve van, ha véletlenül lenyeli a másfél éves, hiszen ő ráírta, hogy 3 felettinek való.
Simán tud vele már mit kezdeni szerintem a kicsid is, csak legyél vele mikor ezzel játszik. A homokevés miatt nem árt ha figyeled.
Ez külföldön kapható, onnan veszem én is, így gondolom, tárgytalan. :( De biztos otthon is van hasonló, vizes-homokozós játékasztal (itt) a neve.
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, megveszem, ha nem köti le, akkor elteszem, és majd jövő nyáron előveszem. A kis alkatrészektől nem félek, egyrészt már nem vesz szájába mindent, másrészt csak akkor játszhat kint, ha valaki van vele, és figyel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!