Dávid név becézése?
Figyelt kérdés
Dávid nevet hogy lehet becézni a Dávidkán kívül?
Leendő gyermekemnek gondoltam ezt a nevet és érdeklődnék akik ismernek Dávidot vajon hogy becézik.
Köszi
2012. máj. 23. 10:21
1/20 anonim válasza:
Az én kisfiam Dávid,nem igazán lehet becézni a nevet.Időnként Dávkának hívjuk de többnyire csak Törpi.Ja a lányom Jábidnak nevezi:-)
2/20 anonim válasza:
Dávid ismerősömet Dodinak becézzük.
3/20 anonim válasza:
Az én Dávid nevű osztálytársamat Dudinak becéztük. De ez nem az a tipikusan becézhető név szerintem.
4/20 anonim válasza:
Dávidkán kívül mást nem nagyon lehet. esetleg még Dave (Dév) nagyobb korában. De szerintem ez egy nagyon szép név, nem igazán "muszáj" becézni.Ha kisfiam lesz az egyik neve biztosan ez lesz :)Minden jót!
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha van még ötlet jöhet :)
Dodót hallottam még. Kicsinek még aranyos az is :)
2012. máj. 23. 10:36
7/20 anonim válasza:
az egyik ismerősömet Dádónak becézik :)
8/20 anonim válasza:
Nekem Rudolf ismerősömet szokták Dodózni,de szerintem ez is csak a szokás kérdése.
10/20 anonim válasza:
férjemet hívják Dávidnak, és vidéken a barátok Daninak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!