A sógornőm szerint már adjak a 3 hónapos anyatejes babánknak húslevest, répával összetörve. Mi a véleményetek erről, ugyanis nekem az eszem áll meg?
Persze, mondd csak hogy adsz neki minden delben. Meg csirkepaprikast is eszik mar a baba.
Ne is foglalkozz vele, koszond meg a jo tanacsot aztan szoptasd csak a babadat.
Usd a temat ha hulyesegeket beszel, mondd meg neki nincs energiad ezt az okossagot hallgatni.
Szia !
Azt hogy meg ne próbáld!!!
Szó se lehet róla!!
Ha van elég tejed akkor csak szoptass!!!
Bőven ráérsz 6 hós korában hozzátáplálni!!
Bár csak tudtam volna sokáig szoptatni, én csak 1.5 hós koráig tudtam!!
A szívem majd összeszorul ha erre gondolok hogy ilyen rövid ideig sikerült csak !!üdv niki
Én azt gondolom erről, hogy ha van tejed, akkor ne adj neki még mást.
Ha kevés, akkor lassan lehet majd ezt azt adni szépen hozzászoktatva.
Ja az lehet hogy valaki már fasírtot is evett 3 hónaposan,csak az anyukája azt nem mesélte el,hogy utána mit szenvedett az a baba,mire kikakilta.
A lehető legjobb neki az anyatej.Ez hihetetlen...
Hát de ti mindent jól tudtok?Annyira le tudjátok szólni az ismeretleneket!Meg nézném a ti gyerekeiteket,hogy ők vajon milyenek!Úgy írtok le mindent,mintha valami országos gyermek szakértők lennétek!Ti is biztos barmok vagytok sok dologban!!!!
Nem lesz neki semmi baja tőle!Addig szoptatod amíg akarod,és akkor kezdesz hozzátáplálni amíg nem lesz neki kevés a tej!Semmivel sem rosszabb mint az üveges papikátok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!