Nyári babának tényleg nem kell rövid ujjú body?
Figyelt kérdés
Augusztusra vagyok kiírva és valaki azt tanácsolta hogy egyáltalán ne vegyünk rövid ujjút, csak hosszút. Tényleg nem fog kelleni semmiből rövid ujjú?2012. máj. 20. 18:05
1/8 kíváncsicska válasza:
Hülyeség!!!!!!!Miért ne kellene?Ha lesz 40 fok a bab is azt a 40fokot érzi.Nehogy hosszú újjúba öltöztesd!Kell a hosszú is és a rövid is!!!!!!!!!!!
2/8 anonim válasza:
Júliusba született a kislányom, vettünk Neki újjatlant, rövid újjút és hosszú újjut is. Lehet, hogy azért tanácsolta, mert hogy szeptemberbe már nincs annyira jó idő, de szerintem benn a lakásba elég a kicsinek a rövid újjú is, ha kinn van 20 fok. Vegyél nyugodtan.
3/8 anonim válasza:
vegyél neki, ne viccelj fiam áprilisi már május 2. felétől csak rövidbe volt,és még teljes szeptemberben is annyira meleg volt,vegyél, ne öltöztesd túl
4/8 anonim válasza:
Augusztus eleji babámat rövidben hoztuk haza a kánikulában és pár hetesen otthon is csak pelus+rövidujjas bodyban izzadt néha, ha 30 fok felett volt...
5/8 anonim válasza:
Van egy júliusi, egy augusztusi babám és nemsokára lesz egy júniusi is. Legalább annyi rövid ujjú cuccot vettem, mint hosszút.
A nagyobbjaim kis napozókat hordtak születésük után nem sokkal, annyira meleg volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor még is csak én gondoltam jól! :-) Pedig aki javasolta annak már van egy babája.. igaz, téli baba volt. Mindenkinek ment a zöld kéz!
2012. máj. 20. 20:55
7/8 anonim válasza:
Én a decemberi babámnak is vettem pár rövid ujjút,pulóver alá bent elég volt.Vegyél ilyet is olyat is.
8/8 anonim válasza:
Nekem is augusztusi a lányom és rövidujjúban hoztuk haza,volt vagy 35fok,itthon is sokszor csak pelus ,meg ujjatlan body volt rajta.Mondjuk láttam olyan anyukát aki a 25fokba vastag,hosszú ujjú rugiba öltöztette a lányát és még kabátot is adott rá,meg jól betakargatta vastag téli pléddel.Ez most volt tavasszal a tanácsadáson és egyidősek a lányaink,akkor voltak 7 hónaposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!