Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szükségem lenne egy szakemberr...

Szükségem lenne egy szakemberre, de elképzelésem sincsen kihez forduljak. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

10 hónapos babám, csak kúszik. Már 3 hónapja hintáztatja a popsiját, de semmi nem történik.

Mindenki kérdezi feláll már, lépeget. Nagymamám is mondja, adjak rá cipőt had járjon. De még nem is ült fel.

Tudom minden baba más és más, ne hasonlítsuk már össze őket stb stb.

Aggódtam mikor 8 hónaposan nem akart ülni, megnyugtattak, hogy majd rá ér 10 hónapos koráig. De azóta sem változott semmi.

2012. máj. 20. 08:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!:-)

Csak nyugtatni szeretnélek, az én most 11 hónapos fiam kicsivel több mint 3 hónapig CSAK kúszott. Én már azt hittem, hogy ő suliba is így fog menni. Aztán 1-1.5 hét lezajlása alatt MINDENT elkezdett csinálni, csak járni nem még. És ekkor 10,5 hónapos volt.

Ha aggódsz szólj a védőnőnek, dokitoknak. De ne aggódj, nincs semmi baj! :-)

2012. máj. 20. 13:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2012. máj. 23. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!