Hol találok rövid meséket? (21hónaposnak)
Figyelt kérdés
repülőn szeretném lekötni,de nem tudom honnan tudnék letölteni ilyen rövid meséket.Tudtok segiteni?2012. máj. 18. 22:52
1/4 anonim válasza:
Én pl Dr bubót és, Bogyó babócát töltöttem le a kisfiamnak, és 1 éves korától néha nézi, hetek óta ma néztük előszőr, és nagyon szereti :)
Flash FXP a program, amivel letöltöttem, de google be írd me hogy Bogyó és Babóca letöltés, és biztosan sikerül.
Jó utat
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!Tegnap próbáltam letölteni,letölti,de nem indul....nem nagyon értek hozzá sajna :S Akkor ezt a programot kéne letöltenem valahogy,és akkor működne,vagyis onnantól elinditaná?
2012. máj. 19. 11:12
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.Elvileg megcsináltam,akkor most már tudok letölteni mesét?
2012. máj. 19. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!