Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves babátok tápszert kap...

2 éves babátok tápszert kap vagy tehéntejet?

Figyelt kérdés
A párommal ezen kell vitáznom. :( Szerinte már tehéntejet kéne forralva,abból a kakaót. Én még mindig milupa tejitalt adok a 2 éveseknek valót. m ásfél éves koráig szopizott is.Ahogy elapadt,azóta megy a tejital.

2012. máj. 18. 18:56
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
nem tudom az anyukából szó elé és mögé miért került 2-es.Álmos vagyok biztos.
2012. máj. 19. 21:55
 32/39 anonim ***** válasza:
köszi hogy te is megosztottad velünk életed egy részét :) nagyon megható volt.
2012. máj. 20. 15:32
 33/39 anonim ***** válasza:
Tehéntejet. De volt időszak, mikor kecsketejet vettem.
2012. máj. 20. 23:39
 34/39 anonim válasza:
100%

Az én kisfiam csak nyáron lesz 2 éves, már kap tejet, de este tápszert/tejitalt, a doktorunk ajánlotta, hogy legalább 2 éves koráig kapja.

Itt egy komoly tanulmány, sok mindenre választ ad:

[link]

Laikus vagyok, de mivel a tápszerek tehéntej fehérje alapúak, sima tehéntej adása nélkül is találkozik már a tápszert ívó gyerek tehéntej fehérjével (persze módosított). Már tápszer adásakor kiderülhet a tehéntej allergia vagy laktóz intolerancia.

2012. máj. 25. 22:26
 35/39 anonim ***** válasza:
Tápszert soha nem kapott tehéntejet meg 1 éves korától kaphat. Viszont már hallottam olyat, hogy jobb megvárni a 3 életévet. De adhatsz neki rizstejet is akár.
2012. jún. 1. 21:09
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik én azon ritka anyukák közé tartozom akik még 2 éves kor fölött is tápszert adnak.

Lányom 2 éves 3 hónapos, reggel és este tápszert kap. Pont a pünkösdi ünnep alatt fogyott el a tápszer, és tejet próbáltam adni, de egyszerűen kijelentette, hogy nem finom és otthagyta.

Én úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet, minek erőltessek olyat amit magam sem iszom ( rosszul vagyok már a tej szagától is). Ráér még bőven elég tejet inni az élete folyamán, ha akar egyáltalán.

Emellett persze minden tejterméket megkapja, ha ételbe tej kell, azt is minden további nélkül eszi.

A tápszer kérdésről mindig az jut eszembe, mikor nemrég egy kvízműsorban az volt a kérdés, hogy "Melyik vegyület van a tápszerben? - a helyes válasz: dihidrogénmonoxid volt:))))) Hirtelen azt sem tudtam, hogy mennyire ijedjek meg. ( lefordítva H2O, azaz VÍZ!!!, aki esetleg nem tudja)

2012. jún. 1. 21:26
 37/39 anonim ***** válasza:

Én 3éves korig nem adok tejet egyik gyerekemnek sem.

De mindenki úgy csinája, ahogy akarja szerintem- meg amilyen a meggyőződése. :)

2012. jún. 1. 22:23
 38/39 anonim ***** válasza:
3 éves korig miért ne adjunk tehéntejet, 2 perces videó, szakértő válaszol: [link]
2012. jún. 26. 15:54
 39/39 anonim ***** válasza:
48%

Blablabla... Baromság!

Persze, hogy ezt mondja. El kell adni a tápszert és a tejitalt.

Biztos totál más tej jön egy tehénből most, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt. A gyerekekről pedig már nem is beszélve.

:-D

2012. jún. 26. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!