A hozzátáplálás megkezdésekor először csak mindenféle gyümölcslevet próbáljak és ha ezek megvannak akkor adhatom a pépesített gyümölcsvelőt?
Én úgy terveztem, hogy az első 1-2 nap az alma levét kapja 12-3 kanállal, utána a pépesített almát egy két kanállal,aztán lassan emelem az adagot! Amikor ezt megszokta, jöhet a barack ugyanígy! Viszont valakitől azt hallottam, hogy úgy csinálta, hogy az első hetekben csak gyümi levet adott a babájának, mindegyikből egy kicsit (alma, aztán utána barack, stb.) és amikor már mindet végigkóstolták, utána jött a pépesített gyümölcshús! Akkor most hogy csináljam? Melyik a jobb?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem a védőnő mondta,hogy így csináljam:
Először répa lé,mert édes,aztán alma lé,mert savanykás,utána barack lé,és végül meggy lé.
Ha ezeket végig kóstolta,és valamennyire megszokta akkor lehet a textúrán változtatni,így mindig csak egy valamit kell megszoknia.
Én a meggyet kihagytam,mert nagyon savanyút sikerült csak beszereznem,nem akartam sokkolni vele a gyerkőcöt.
Én követtem az "utasítást",tetszett neki a kóstoltatás,és amikor pépet adtam,igaz,hogy nem értette mit is kéne vele csinálnia,de az íze ismerős volt neki,így nem vágott ijedt fejet sem:)
Most már a sütőtöknél tartunk,eddig ez ízlik neki a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!