Mikor és mennyi időre hagytad nagyszülőkre először a babát azért, hogy kettesben legyetek a férjeddel/pároddal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 13:33
11/15 anonim válasza:
8 hónapos volt mikor először anyum elvitte,reggel 9-kor és délután 4-kor hozta(ablakot pucultam :D )de azért,hogy kettesben legyünk még soha nem adtam oda senkinek...:)Mi hármasban vagyunk egy család.2 éves a lányom
12/15 anonim válasza:
4,5 hónapos volt amikor a sógornőm vigyázott rá,először aznap amikor meghalt édesanyám,majd 4 nap múlva amikor a temetése volt..:(
13/15 anonim válasza:
2hetesen kb. egy órára,anyura,de igazából itt dolgunk volt a férjemmel(ilyen többször is volt utána)..Amikor csak magunk miatt,szerintem olyan 4hónapos lehetett.Aztán fokozatosan nőtt az idő,de max. még csak 5-6órát voltunk távol(azt is úgy,h este,mikor aludt),mivel még szopik...Egy éves volt nemrég,ottalvást is próbáltuk már,de még nem jött be neki:)
14/15 anonim válasza:
Korán!
Kb. 7 hetes volt, amikor a szülinapomkor a férjem elvitt moziba, meg vacsorázni.
Anyósom eljött hozzánk és vigyázott rá!
Igaz,hogy a film alatt kb. 20 sms-t küldtem!:)
15/15 anonim válasza:
3 hónaposan vigyázott rá először édesanyám, moziba mentünk, egy filmet néztünk. Kb. 2 óra alatt megfordultunk.
Aztán 4 hónaposan mentünk bevásárolni, kb. 4 órára hagytuk akkor.
Legutóbb pedig vacsorázni mentünk a házassági évfordulónkon (8 hós), este kb. 4 órára hagytuk magára, nagyi fürdette és etette, de ezt inkább még hanyagoljuk, mert végigsírta az estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!