8 hónapos babának érdemes hintalovat venni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az egyensúlyt fejleszti és sok gyerek szereti. Találtunk egy csodaszép hintalovat, kislány hintaló, amolyan mesébe illő, nekem nagyon teteszik, olyan 12.000, megéri, ti vennétek?2012. máj. 17. 11:10
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy ebbe bele tud ülni és van biztonsági öve is.
2012. máj. 17. 11:16
2/8 anonim válasza:
En vettem a lányom 1 éves szulinapjára hintaszéket. Bele lehet ulni, olyan mint egy fotel, pluss méhecske. Nem használja, nem szeret sokáig egy helyben ulni. 70 euro korul volt. Nagyon megbántam. Szerintem még kicsi a hintalohol. Szerintem az 2-3 éves korban ajánlott. Nézz utána a netem.
4/8 anonim válasza:
Ez az a hinta, másfél éves kortol ajánlott, megbántam mert nem használja.
5/8 anonim válasza:
Én 1,5 éves kor alatt nem vennék hintalovat.
Vegyél neki szobahintát, az neki még jobban fejleszt, még picike.
6/8 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi az is amit én kinéztem, csak van öve, hát...pedig olyan szép, kár, én is vaciláltam, ezért kérdeztem tőletek, gondolhattam volna, hogy meg fogja unni...és persze nem mostanra, nyár jön, kinn van a hintája, meg nemsokára elindul, akkor biztos nem akar majd egy helyben ülni...szülinap, karácsony...
2012. máj. 17. 11:50
7/8 anonim válasza:
Az én kisfiam az első szülinapjára kapta a nagyszülőktől, ő nagyon szereti. Most 16 hónapos és sokszor mutat rá, és mondja, hogy (vau-vau, nála minden kutya), rá szeretne ülni. Persze nem sokáig, de sokszor odamegy megsimogatja.
Ha a fülét megnyomjuk nyerít.
8/8 anonim válasza:
1. vagyok.
Az a baj, hogy nem hajlando egy helyben maradni. 16 hos a kislány és reggeltol estig porog. A kinti hintában is max. 5 percig ul és utána megy is szaladgálni az udvaron. Szerintem késobb meg már kicsi lesz. En nem adok ki tobbet pénz ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!