Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gripe water-hova tünt a...

Gripe water-hova tünt a patikákból illetve drogériákból (dm)? A környéken nem kaptunk sehol/XXI. kerület/

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7. vagyok

En elhiszem hogy nem volt, bar ismerosomnel 6 honapos a pici, es kezdetektol fogva veszik es hasznaljak.

En nem is szeretnek ezen senkivel sem osszeveszni, csak megirtam hogy en is most vettem. Ja es nem tudtam hogy ezt a szert korabban betiltottak.

Azt viszont hozza tennem, hogy Mo.-on fogalmam sincs hogy mi a helyzet, es hogy hol lehet kapni, illetve hogy lehet e meg.

2012. máj. 18. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Múlt héten láttam a dm-ben(Bp. 3.kerület).
2012. máj. 18. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont ma vettem a Jászia Mair téri rossmannban, gondolom, akkor a többiben is tartanak, más a gyártó, más a doboz, de a babacuccoknál van az ételek mellett ;)
2012. máj. 18. 22:14
 14/14 anonim válasza:

Azt azért ne hagyjátok figyelmen kívül, hogy az új gripe water (135ml), az csak 3 (!!) éves kortól adható!

Csepelen tényleg nem lehet sehol kapni. Mi is végigtelefonáltuk az összes patikát.

2012. júl. 22. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!