Sokat kérek ezért a babakocsiért, hogy nem tudom eladni? Lejjebb kéne vinnem az árat?
Figyelt kérdés
10.000 ft-ért tettem fel,de nem megy el!Már így is a harmadáért adom az eredeti árának!
Esővédő,lábzsák,pel.táska,lábzáróvég tartozik hozzá,és mégsem megy el!
2012. máj. 16. 12:13
11/20 anonim válasza:
Most írták nem régen, hogy 9000 Ft-ért elvinnék. Szerintem egy ezresen neked már nem múlik, bár szerintem 10e Ft sem pénz egy babakocsiért.
12/20 anonim válasza:
neki meg még nyugodtan visszaírhatsz, hogy 9500, nem kell egyből belemenni
13/20 A kérdező kommentje:
Most léptem be az oldalra,és tényleg!Akkor köszi a válaszokat!
2012. máj. 16. 12:27
14/20 anonim válasza:
valószínűleg innen talált oda és innen tudja azt is, hogy nálad lehet alkudni. szerintem simán elmenne többért is. de az is egy szempont, hogy elviszik és akkor nem kell többet vacakolnod vele
15/20 A kérdező kommentje:
nekem az a lényeg,hogy elvigyék,mivel vettem egy másikat,és nem kell 3 babakocsi 1 gyereknek.
2012. máj. 16. 12:38
16/20 anonim válasza:
úgy tűnik, akkor meg is van az új gazdásja :)
17/20 anonim válasza:
Szerintem még a fix áras 12E sem lenne sok érte! Sőőőt!!! Kitartónak kell lenni.
Igaz, számomra érdekes megfigyelés, hogy ha felteszel valamit fix árra, valahogy kevesebb az érdeklődő, mintha egy forintos aukciónak tennéd fel. Én is így jártam. Fix áron nem kellett senkinek a termék, feltettem ugyanazt egy forintos aukcióként két hetes lejáratra, s többet adtak érte, mint mikor fix áron volt fent. :) Talán ezt is érdemes lenne megpróbálni, bár egy babakocsinál nem tudom bejönne-e?! Mindenesetre légy kitartó, az segít. :)
18/20 anonim válasza:
nekem nagyon nem jöttek be az egy ft-os aukciók. mindent fillérekért vittek el úgy. már csak fix árasként rakok fel mindent
19/20 anonim válasza:
Nem hinném,hogy sok érte,de szerintem fix árra rakd fel és 3hetes időtartamra,az 1 hét az kevés,mert érdeklődő van,csak lehet,hogy később jutnak pénzhez és addigra lejár az aukciód,szóval szerintebb hosszabb ideig hirdesd.
20/20 anonim válasza:
Ugyan ilyen babakocsink van,egyáltalán nem kérsz sokat érte!Türelem!Annyi,hogy a miénkhez van mózes kosár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!