Nem értem mért probléma, ha egy gyerek a szüleivel szeret aludni?
Vártok rá, sokat aggótok, hogy úgysem lesz gyerek, aztán megtörténik a csoda és megszületik a kisbaba, és utána mindenki azon görcsöl, hogy a gyerekes saját ágyba, különszobába szoktassa, zárja!
Az én babámnak az elején az volt az igénye, hogy velünk aludjon. Velünk aludt 6 hónapos koráig, nem csináltunk belőle nagy ügyet, sőt imádtuk, hogy ott szuszog köztünk.
Aztán 6 hónaposan kiságyát igényelte most 1 éves és éjszaka ágyacskájába alszik, reggel 4kor rendszerint felébred, és akkor átjön a mi ágyunkba és alszunk tovább.
Most ezt igényli, de ha majd megint azt szeretné, hogy velünk aludjon akkor boldogan engedjük, majd, hisz a mi gyerekünk! Hónapokat vártunk rá, hogy ö legyen!
Mért kötelező, mért égő...stb ha a gyerek a szüleivel alszik.
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok! :)
Nekem nem probléma. Amikor hazajöttünk, külön aludt; a hasfájós időszakban velünk, majd 3 hónapos korától megint külön. Most 7 hónapos, úgy 3 hete jön a foga most megint velünk alszik.
Azt nem értem, hogy én miért vagyok önző, gonosz szülő mert az én lányom külön alszik.....
engem már mindkettőért :)) attól függ milyen közegben van az ember.
le kell, hogy peregjenek ezek a dolgok különben bedilizünk, frusztráltak leszünk és ebből születnek az ilyen jellegű kérdések, mint ez is
Ha a szülőnek nem probléma, akkor nekem sem az. Nagy dilemma a közös szoba-külön szoba is.
Mindenkinél más válik be. A lányunk most, 8 hónaposan kapott külön szobát, és láss csodát!!! Azóta átaludja az éjszakát. Mi is jobban alszunk, pláne azóta, hogy a szopizásról is leszokott.
Gond csak akkor van, hogy ha úgy megszokja az együtt alvást a gyerek, hogy még óvodás korában is anyuci-apuci között alszik, mert ismerünk ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!