Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem értem mért probléma, ha...

Nem értem mért probléma, ha egy gyerek a szüleivel szeret aludni?

Figyelt kérdés

Vártok rá, sokat aggótok, hogy úgysem lesz gyerek, aztán megtörténik a csoda és megszületik a kisbaba, és utána mindenki azon görcsöl, hogy a gyerekes saját ágyba, különszobába szoktassa, zárja!

Az én babámnak az elején az volt az igénye, hogy velünk aludjon. Velünk aludt 6 hónapos koráig, nem csináltunk belőle nagy ügyet, sőt imádtuk, hogy ott szuszog köztünk.

Aztán 6 hónaposan kiságyát igényelte most 1 éves és éjszaka ágyacskájába alszik, reggel 4kor rendszerint felébred, és akkor átjön a mi ágyunkba és alszunk tovább.

Most ezt igényli, de ha majd megint azt szeretné, hogy velünk aludjon akkor boldogan engedjük, majd, hisz a mi gyerekünk! Hónapokat vártunk rá, hogy ö legyen!

Mért kötelező, mért égő...stb ha a gyerek a szüleivel alszik.

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok! :)

2012. máj. 16. 10:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nekem nem probléma. Amikor hazajöttünk, külön aludt; a hasfájós időszakban velünk, majd 3 hónapos korától megint külön. Most 7 hónapos, úgy 3 hete jön a foga most megint velünk alszik.

Azt nem értem, hogy én miért vagyok önző, gonosz szülő mert az én lányom külön alszik.....

2012. máj. 16. 11:38
 12/30 anonim ***** válasza:
11-es vagyok: engem azért még nem szóltak meg, hogy velünk alszik csak azért, hogy nem :-(
2012. máj. 16. 11:42
 13/30 anonim ***** válasza:

engem már mindkettőért :)) attól függ milyen közegben van az ember.

le kell, hogy peregjenek ezek a dolgok különben bedilizünk, frusztráltak leszünk és ebből születnek az ilyen jellegű kérdések, mint ez is

2012. máj. 16. 11:45
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem is tudnék a kicsikéim nélkül másik szobában aludni,mert olyan mintha így nem tudnám megvédeni...most nincs is itthon apa de mikor itthon volt akkor is az első ébredéstől ami olyan éjfél tájékán volt na onnan ott maradtak velük nekem így volt jó és imádok velük aludni,ahogy szorosan hozzám bújnak:)))áááá ki nem hagynám!!!!:))
2012. máj. 16. 12:09
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
Én pedig úgy vagyok nyugodt, ha a babám a saját kiságyában alszik LÉGZÉSFIGYELŐVEL!!!
2012. máj. 16. 13:00
 16/30 anonim ***** válasza:
van pelekára csíptethető légzésfigyelő és lehet együtt aludni
2012. máj. 16. 13:25
 17/30 anonim ***** válasza:
15. vagyok. Nem hallottam még pelenkára csíptethető légzésfigyelőről, de nem hangzik túl bizalomgerjesztően.
2012. máj. 16. 13:45
 18/30 anonim ***** válasza:
állítólag sokszor tévesen riaszt be
2012. máj. 16. 13:49
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha a szülőnek nem probléma, akkor nekem sem az. Nagy dilemma a közös szoba-külön szoba is.

Mindenkinél más válik be. A lányunk most, 8 hónaposan kapott külön szobát, és láss csodát!!! Azóta átaludja az éjszakát. Mi is jobban alszunk, pláne azóta, hogy a szopizásról is leszokott.

Gond csak akkor van, hogy ha úgy megszokja az együtt alvást a gyerek, hogy még óvodás korában is anyuci-apuci között alszik, mert ismerünk ilyet...

2012. máj. 16. 14:11
 20/30 anonim ***** válasza:
35%
14-es vagyok képzeld 15-ös nekünk is volt légzésfigyelőnk,de akkor úgy látszik nem olvastál a szavak között,na ez a te szegénységed,nem erre írtam na de nem is lényeg ,,,nekem így a jó velük és nem azért szültem hogy úton útfélen a társadalmi morálnak feleljek meg hanem a gyerekeimnek ha tetszik ha nem,és habár van légzésfigyelőd kiváncsi lennék tudnád-e újraéleszteni ha besípolna???!!!Meg jó oké elfogadom hogy neked nem kell estére is a gyerek melegsége közelsége hisz gondolom egész nap besokalsz tőle....na nekem duplán vannak de kell éjjel is!!!!!!!!!!!!!!!Remélem kezded kapiskálni????!!!Ha nem akkor add fel és nem a LÉGZÉSFIGYELŐ A LÉNYEG,hanem olyan dolog amit te úgy sem érsz fel ésszel....jöhetnek a piros kezek!!!!!!!!!
2012. máj. 16. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!