Amikor már forgolódott a babátok a kiságyban is, akkor levettétek a rácsvédőt?
azt mondta egy ismerősöm, hogy vegyem le a rácsvédőt, nem baj ha koppan a feje, mert így fog majd megtanulni állni, pl a rácsba kapaszkodva! és ha nem veszem le? akkor nem fog majd tudni állni? :)
most még csak 6 hósak vagyunk 2 hete forgolódunk
tényleg van jelentősége a rácsvédőnek?
(nem azért vettem ilyen drágaságokat, hogy aztán a szekrényben legyen :( )
Nekünk is van rácsvédünk.Egyszer levettem,de addig forgolodott ide-oda,hogy vagy a ezét szoritotta oda vagy a lábát.Inább visszaraktam az a biztos.Én vettem neki járókát.Nagyobb hely több mozgás.
Szerintem nincs jelentősége,hogy mitől áll hamarabb.
Mi is 6hósak vagyunk.
Szerintem meg pont azért van, hogy védje a babát attól, hogy beüsse a fejét. Ilyenkor van rá igazán szükség. Az enyém is forog már és reggelente úgy szoltam megtalálni, hogy a feje a rácsvédőbe van fúródva a lába meg kilóg a rácsok között. Ha nem lenne biztos megütötte volna már magát.
4,5 hós anyuka
köszönöm mindenkinek
nem veszem le, így ne koppan a fejecske, nem szorul be semmije
meg hát persze tetszik is, tényleg kis otthonos :)
szerintem meg szedd le!
Nekem pl annyira mozgolódós volt a babám,hogy simán a rácsvédő alá befordult a fejével.annyira ritkán voltak kb 3rácsnyira a kötözők és a pici feje simán bement alá,na nem beszélve arról,hogy ő is tépte rángatta.Kb 4-5hónaposan levettem.hidd el 2szer odakoppan a fejecske és vigyázni fog rá.nem buták ők.Ha megtapasztalja hamarabb fogja tudni.Okosak nagyon.Állsásban nem fogja befolyásolni de véletlen ki nem bogozódjon a kötöző és rá ne tekeredjen a nyakára vagy valahova...veszélyes lehet ha már mocorog.Mindentől nem szabad védeni.a kiságyat úgy találták ki,hogy nem lesz baja benne,még ha koppan is a fejecskéje néha.egy éves baba mamája-ja én vettem baldachint mert ez egy készlet volt,na az még hamarabb lekerült ,sztem nem érdemes ilyenbe beruházni-ez is tapasztalat volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!